Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Μπορεί κάποιοι να θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση και κάποιοι άλλοι να θέλουν να μας πούνε πως κατόπιν ενεργειών τους σε λίγο θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Βασιλικού, αλλά την ουσία δεν την αλλάζει κανείς. 
Ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής, ότι λέει το κάνει και έχει άψογη συνεργασία με την Δήμαρχο κυρία Βάκα, με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη αλλά και με τους.... πολίτες.
Αυτή η συνεργασία αποδίδει και στο Βασιλικό θα έχουμε ένα γήπεδο στολίδι, με καλό αγωνιστικό χώρο, καλά αποδυτήρια, σκέπαστρο στην κερκίδα και βοηθητικό γήπεδο.
Κάποιοι δεν πίστευαν πως θα ξαναγίνει αυτό το γήπεδο και κάποιοι άλλοι πολέμησαν για να μην γίνει.
Αυτό που δεν  βλέπουμε να παίρνει μπροστά, είναι η ομάδα του ΛΗΛΑ και φτάσαμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει με νίκη και να πάρει τους 3 βαθμούς την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ώστε ν΄ ανέβει και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και φυσικά "να ζεσταθούν" και λίγο οι φίλαθλοι, οι οποίοι ας μη γελιόμαστε, έχουν ξενερώσει.
Την 1η αγωνιστική ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μονοδρίου στο γήπεδο της Ν.  Λαμψάκου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.