Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Όταν θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα, όταν είσαι κακόψυχος, όταν "γαυγίζεις επειδή δεν σε ταϊζουν", τότε θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να αποδείξεις τα όσα λες, γιατί διαφορετικά θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και κατηγορούμενος.  Αλήθεια μεγάλε δεν ξέρεις πως δεν μπορείς να δημοσιοποιείς κανένα έγγραφο το οποίο είναι εμπιστευτικό; Δεν ξέρεις πως δεν πρέπει να λες ....πράγματα που δεν τα λέει αυτό το έγγραφο;

- Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως αυτά που λες δεν ισχύουν και υπάρχουν μόνο συστάσεις για ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα και κανείς καταλογισμός ευθύνης, καμία δίωξη, καμία ενοχή σε τίποτα απολύτως. 

- Το αστείο είναι πως πήρε θέση και ο κ. Παγώνης o οποίος έχει κριθεί από τους δημότες και απλά κάνει πως δεν το έχει καταλάβει. Κύριε Παγώνη να ξέρετε πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη, λαμβάνουν σοβαρά υπ΄ όψιν τους όλες τις παρατηρήσεις και συστάσεις της όποιας ελεγκτικής αρχής και ότι για χρόνια λειτουργούσε λάθος, θα το διορθώσουν.

- Για να το κλείσουμε εδώ, θα πρέπει να γράψουμε πως ένα εμπιστευτικό έγγραφο κυκλοφόρησε δημόσια. Για να γίνει αυτό ένας τρόπος υπάρχει. Ένας επίορκος δημόσιος υπάλληλος. Αυτός ο υπάλληλος είτε είναι του ΔΟΑΠΠΕΧ, είτε της αρχής που διενήργησε τον έλεγχο. Τα πράγματα είναι απλά και όλοι γνωρίζουν ποιο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης έχει πρόσβαση σε υπαλλήλους του ΔΟΑΠΠΕΧ και ποιο αυτοδιοικητικό πρόσωπο θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία ελέγχου!!!!!