Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σήμερα 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου η θεμελίωση του 
Ιερού Ναού που θα τιμάται επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Θεράποντος σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας. Τον θεμέλιο λίθο έθεσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας τέλεσε ο κ. Χρυσόστομος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Χατζημαργαρίτης Ευάγγελος.
Ο Μητροπολίτης κ Χρυσόστομος, ευχαρίστησε το Διοικητή για την επίτευξη του στόχου της ανέγερσης Ιερού Ναού στο Νέο Νοσοκομείο, καθώς και την την Διοικούσα επιτροπή και τον Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό που προΐσταται αυτής .
Επίσης απευθύνθηκε στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και τους πιστούς που βοηθούν στην....
υλοποίηση του έργου αυτού και σημείωσε ότι “ο Ναός θα συμβάλει στην πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων, αλλά και του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη να απευθυνθεί στον Θεό και στους Αγίους σε δύσκολες στιγμές του ίδιου και των οικείων του.”

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου με τη σειρά του ευχαρίστησε το Μητροπολίτη που βρίσκεται πάντα 
δίπλα μας και την Διοικούσα Επιτροπή για το κόπο και την αγωνία για την ανέγερση του Ναού λέγοντας « ότι λειτουργία του Ναού πρόκειται να συμπληρώσει το θαυμάσιο έργο της μετεγκατάστασης και της παροχής υπηρεσιών στους χώρους του Νέου Νοσοκομείου μας και με την ευλογία του θεού και την καθημερινή παρουσία του μέσα από τον οίκο του θα δίνει δύναμη σε Ιατρούς, Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να συνεχίσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς το αγαθό Υγεία. 

Δοξάζουμε τον θεό γιατί μας
αξιώνει να βάζουμε το “Α” σ’ αυτήν την οικοδομή και τον παρακαλούμε να μας αξιώσει πολύ σύντομα να φθάσουμε και στο “Ω” για τον εγκαινιασμό του.”

Ο Διοικητής & Πρόεδρος Δ.Σ
του Γ.Ν. Χαλκίδας
Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου – Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ