Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Σήμερα το απόγευμα το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ σε αγώνα Κυπέλλου. Να μην ξεχνάμε πως προχθές στο ίδιο γήπεδο μα αντίπαλο την ΚΑΡΥΣΤΟ έχασε με 0 - 3. Να δούμε και πως θα εμφανισθεί το ΜΑΡΜΑΡΙ το οποίο κέρδισε εκτός έδρας τον ΆΓΙΟ ΛΟΥΚΑ με 1 - 4.  Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας και να ενθουσιάσει τους ...φιλάθλους. Διαιτητής ο κ. Ντούρας με βοηθούς τους κυρίους  Γιάννη Ντόβολη και Μπακατσέλο Ανδρέα.

- Για το κύπελλο ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ και ο αγώνας είναι γειτονικό ντέρμπι με ενδιαφέρον. Διαιτηής ο κ. Παπακυριάκος με βοηθούς τους κυρίους Αντωνίου Χαρ. και Γεωργαρά Αντώνη.

- ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΣ ΑΓΔΙΝΕΣ ένας ακόμη αγώνας για το Κύπελλο Εύβοιας με διαιτητή τον κύριο Πόγκα και βοηθούς Νικολάου Σοφία και Αντωνίου Γεώργιο.

- Τέλος για το Κύπελλο ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ με διαιτητή τον κύριο Κοντογιαννίδη και βοηθούς τους Βελέντζα και Διακάκη.

- Έχουμε μια απορία. Ο αγώνας ΜΑΡΜΑΡΙ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ γιατί θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αυλωναρίου; Υπάρχει προφανώς συμφωνία μεταξύ των ομάδων, εξ αιτίας της αναβολής, αλλά δεν έπρεπε να γράψει και κάτι η ΕΠΣ Εύβοιας;;;;;