Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε και θα πρέπει να παρακολουθούμε το τραγικό δήθεν Ελληνικό ποδόσφαιρο μα ξένους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές. μας θεωρούν μαλάκες και αυτό δεν αλλάζει, αφού στους περισσότερους αρέσει το δούλεμα. Ένας αγώνας ήταν αυτός του ΠΑΟ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον συζητάμε, περισσότερο.... κι από τον πόλεμο στην Ουκρανία ή την οικονομική κρίση. 

- Τελικά η κακοκαιρία ήταν πραγματική Εύα, αφού δεν υπάκουσε στους μετεωρολόγους  και δεν ικανοποίησε τις προβλέψεις τους.  Καλή βροχούλα είχαμε, έπεσε νεράκι, αλλά και να έρθει η καταστροφή. Πάντως το όλο θέμα βοήθησε  τις διάφορες επιτροπές κατοίκων και όχι μόνο να βγάλουν ανακοινώσεις και να καταγγείλουν την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τον Δήμο, λέγοντας πως δεν έκαναν τίποτα και οι κάτοικοι θα πνιγούν!!!

- Εμείς το μόνο που περιμένουμε σήμερα, είναι το να βγει ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης και να δηλώσει πως όταν ήταν δήμαρχος, είχε προχωρήσει σε μελέτη, για την κακοκαιρία Εύα και έτσι αντιμετωπίσαμε την κατάσταση. Έργο Παγώνη λοιπόν και η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ΕΥΑ!!!!!

- Γιατί θυμώνουν κάποιοι φίλοι του Δημήτρη Αναγνωστάκη, επειδή γράψαμε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα Μαρκόπουλου; Ο κ. Αναγνωστάκης δεν ήταν σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ; Δεν συνεργάστηκε ο κ. Αναγνωστάκης με τον κ. Καμένο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και ο κ. Μαρκόπουλος;;;;;

- Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Κώστα Γιαμαρέλο, αλλά όταν δηλώνει Νεοδημοκράτης και πως ακόμη κι αν τον διαγράψουν θα παραμείνει Νεοδημοκράτης, του βγάζω το καπέλο. Πρέπει όμως να του γράψουμε πως είναι καλύτερο, τα όποια θέματα, να τα συζητά στα κομματικά όργανα και όχι στο fb.

- Καλοί μας φίλοι, δεν σας παρεξηγούμε. Δεν έχετε υποχρέωση ούτε για να μας λέτε μια καλημέρα. Αν την λέτε για να μην γράφουμε αυτά που σας ενοχλούν, καλύτερα να μας την κόψετε κι αυτή. Εμείς γράφουμε αλήθειες και δεν θα τις αντικαταστήσουμε με ψέματα για να σας χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά.