Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Ξεκινάει λένε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ευχηθούμε στον μοναδικό εκπρόσωπο της Εύβοιας, καλή επιτυχία και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι μεγάλη και από την διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να μην πυροβολούν τα.... πόδια τους. Δεν περισσεύει κανείς και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι διοικούντες και οι φίλαθλοι.

- Πάνω από όλους είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν αρκεί να προσπαθούν να πείσουν οι μεν, τους δε, για κάτι που δεν είναι προς όφελος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Στο τέλος θα κριθούν όλοι από το αποτέλεσμα.

- Το γράφουμε από τώρα κι ας μην δώσουν σημασία οι αρμόδιοι. Οι ομάδες της Α΄  κατηγορίας της Εύβοιας έχουν αξιόλογους και εμπειρότατους ποδοσφαιριστές. Κάποιες από αυτές τον Ιανουάριο θα έχουν χάσει τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ας φροντίσουν οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πείσουν 5 - 6 ποδοσφαιριστές να ενισχύσουν την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της.