Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Σήμερα αν δεν άλλαξε κάτι έχουν Γενική Συνέλευση οι ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και είναι βέβαιο πως θα έχουμε νέα διοίκηση και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την ομάδα. Το αν αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από την προηγούμενη, δεν έχουμε ιδέα, αλλά όπως λένε αυτοί που δρομολόγησαν τις ..εξελίξεις, όλα θα πάνε καλά και όλοι μαζί θα οδηγήσουν την ομάδα μέχρι εκεί που έχουν βάλει στόχο .

- Στο Ύπατο πάει ο ΑΟ Χαλκίς την 1η αγωνιστική και μακάρι να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και γι'  αυτόν τον ΑΟ Χαλκίς κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος. 

- Την ομάδα αυτή την δημιούργησε η νέα διοίκηση και ο προπονητής και αν θέλουν να μας ακούσουν, θα πρέπει να σταματήσουν τις δικαιολογίες του τύπου δεν παραλάβαμε ούτε ένα δελτίο.

- Κύριοι συγνώμη αλλά έτσι θα χάσετε τον στόχο και η ομάδα θα βουλιάξει. Επίσημα λέτε πως όλοι βοηθάνε οικονομικά και μάλιστα λέτε συνεχώς ευχαριστώ σε όλους. Αφού λοιπόν οικονομικά πάτε καλά, θα μπορούσατε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

- Την χρονιά που πέρασε όλοι έλεγαν πως με τους ποδοσφαιριστές που είχε η ομάδα δεν θα μπορούσε να σταθεί στην Γ' Εθνική. Η ομάδα εκείνη πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε μέσα από τα μπαράζ. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές έκαναν τα λάθη τους, αλλά βρήκαν τρόπους και πέτυχαν τους στόχους. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε τι θα κάνετε εσείς.