Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

...........συνεχίστε

 -- Τώρα μάλιστα.
Όποιος δεν έχει απαντήσεις, όποιος δεν έχει επιχειρήματα τι κάνει; Προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα και ρίχνει λάσπη συνεχώς. Το ίδιο κάνουν και "οι άνδρες" που δηλώνουν οργανωμένοι και έχουν απαιτήσεις, για να μπορούν να κάνουν και ζημιές σε μια ομάδα και βάζουν τον εαυτό τους πάνω από όλους.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά κανενός από αυτούς. Τους ξέρουμε όμως καλά και ξέρουμε πως λειτουργούν.
Για να μην χάνουν άδικα τον καιρό τους, τους το ξαναγράφουμε. Δεν ιδρώνει το αυτάκι μας, όσα κι αν γράψετε, όσα κι αν πείτε.
Όσοι δεν άντεχαν τα σχόλιά μας και την κριτική μας, εδώ και 15 χρόνια, γράφουν τα ίδια και τα ίδια, γιατί πιστεύουν πως θα μας τρομάξουν.
Συνεχίστε λοιπόν τις μπούρδες σας, συνεχίστε με.... όποιον τρόπο θέλετε, αλλά να πείτε και κάτι επί της ουσίας.
Θα σας θυμίσουμε απλά και καθαρά πως δεν είσθε οργανωμένοι ούτε ως σύνδεσμος, ούτε ως κάτι άλλο και απλά γράφετε αυτά που γράφετε, είτε στους τοίχους, είτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως δήθεν οργανωμένοι, γιατί απλά δεν θα τα γράψετε ποτέ στην όποια προσωπική σελίδα έχετε, επειδή φοβάστε τις συνέπειες.
Να ξέρετε πως από εμάς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Εμείς απαντάμε με επιχειρήματα και όχι με ύβρεις με μηνύσεις και επί προσωπικού.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ανήκει ούτε σε οργανωμένους, ούτε σε ανοργάνωτους. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για πολλά χρόνια τον διέσυραν αυτοί που ήθελαν να γίνουν ένα κομμάτι της ιστορίας του και εμείς τα γράφαμε, αλλά δεν ήθελαν να τα καταλάβουν γιατί δεν τους εξυπηρετούσαν αυτά.
Η καθοδήγηση των "οργανωμένων" από κάποιους οδηγεί εκεί που βρίσκονται σήμερα και ήταν και χθες και χρόνια τώρα. Δηλαδή στο πουθενά.
Δεν είμαστε ενάντια στην όποια "θύρα οργανωμένων", αλλά όχι σ΄ αυτούς που θέλουν να βγάλουν τα προσωπικά τους απωθημένα στο γήπεδο και να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.
Οργανωμένος δεν σημαίνει βρίζω και καταστρέφω περιουσίες άλλων και ούτε οδηγώ την ομάδα στο να πληρώνει πρόστιμα. 
Για να το κλείσουμε, ξέρετε καλά πως όλα αυτά που γράφετε, τα έχουν γράψει κι άλλοι πριν από εσάς και οι οποίοι όχι δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που διοίκησαν κάποτε, αλλά έχουν φύγει και από τον χώρο του ποδοσφαίρου ή αν παρέμειναν σ΄ αυτόν, είναι πολύ μακριά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εσείς τους ξέρετε καλύτερα από εμάς.
Εμείς σας τους χαρίζουμε κι αυτούς και να ξέρετε πως δεν θα ιδρώσει το αυτάκι μας και στην συνέχεια, όσα κι αν γράψετε.
Κάντε λίγη υπομονή, αφήστε τις ψευτομαγκιές και στηρίξτε με άλλον τρόπο την ομάδα, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά.
Αν πραγματικά την αγαπάτε, τότε χωρίς τραμπουκισμούς, χωρίς ύβρεις, αλλά με την φωνή σας, βοηθήστε την. Μην περιμένετε τα άσχημα αποτελέσματα για να βγάλετε χολή.
Σας το υπογράφουμε από τώρα.
Αυτά θα έρθουν και πρέπει η ομάδα να στηριχθεί.
Η ομάδα είναι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και κάποιοι βοήθησαν ώστε να πετύχει τον στόχο της. Εσείς πήγατε στο γήπεδο και βρίζατε αυτούς τους κάποιους οι οποίοι ήταν και φιλοξενούμενοι!!!!!!!
Μήπως τελικά σας ενόχλησε η άνοδος της ομάδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ;