Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

.....φαπούλες

 - Το διασκεδάζουμε πραγματικά με τα όσα γράφουν για μας τα καλόπαιδα που λένε πως στηρίζουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Καλά μας παιδιά, γράψτε και πείτε όσα θέλετε. Να απαντάτε όμως στα γεγονότα και στα όσα προκαλέσατε και όχι να τα περνάτε σαν να μην έγιναν ποτέ. Τελικά δεν φταίτε ούτε για το υβρεολόγιο, ούτε για τις ζημιές που προκαλέσατε; Δεν ξέρετε τίποτα εσείς; Λέτε πως είσθε οι οργανωμένοι, αλλά.... δεν το βλέπουμε. Οι οργανωμένοι γνωρίζουν το ποιος και το γιατί και αναλαμβάνουν ευθύνες.

- Το δικό μας αυτάκι καλά μας παιδιά δεν ιδρώνει με αυτά που γράφετε και ούτε θα φοβηθεί αν γράψετε περισσότερα. Γράψτε ότι θέλετε ελεύθερα και χωρίς κανέναν φόβο. Περιμένουμε να μας το "εξηγήσετε αλλιώς" όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας για να σας δώσουμε και απαντήσεις, αν και δεν θα τις καταλάβετε, γιατί απλά έχετε παρωπίδες.

- Καλά μας παιδιά, δυστυχώς για εσάς, τις ομάδες δεν τις διοικούν οι όποιες παρέες φιλάθλων, αλλά αυτοί που αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις που έχουν οι ομάδες. Αυτοί για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως ξέρετε έχουν τελειώσει και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού οι συμπεριφορές κάποιων δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνει και την ίδια στιγμή κάποιοι να τον βρίζουν και να τον απειλούν.