Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Απεργία ήταν και πέρασε και αυτή και ελπίζουμε πως κάτι καλό θα.... προκύψει για όλους, ώστε να μην μείνει η ταλαιπωρία.

- Το τι γινόταν χθες στην Αθήνα δεν μπορούμε να το περιγράψουμε, αφού όλοι έψαχναν τρόπο για να μετακινηθούν αλλά τρόπος δεν υπήρχε. Πανζουρλισμος στον ηλεκτρικό από την ώρα (9:00) που άρχισε τα δρομολόγια.

- Οι μόνοι που πρέπει να δούλεψαν καλά χθές ήταν οι άνθρωποι που πουλούσαν τον Ριζοσπάστη στην Ομόνοια και στις συγκεντρώσεις. Φωνή καμπάνα είχανε και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο.

- Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί. Στην Χαλκίδα είχαμε και τον πρόεδρο ο οποίος έτρεχε αλλά με την μηχανή του από το πρωί, για να βελτιώσει τα οικονομικά της ομάδας του!!!!

- Αναφερόμαστε στον κ. Αντώνη Αυλωνίτη ο οποίος λογικό είναι να τρέχει, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές. Καλή δύναμη πρόεδρε σ' εσένα και τους συνεργάτες σου.

- Εμείς από την Τρίτη ξεκινήσαμε την λειτουργία των γραφείων μας στην Αθήνα και αφιερώνουμε αρκετό χρόνο εκεί, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, αφού οι συνεργάτες μας είναι αξιόλογοι και δεν θα χρειαστεί να είμαστε καθημερινά εκεί.