Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πρέπει να σας ενημερώσουμε πως υπάρχουν μέρες και νύχτες κάθε εβδομάδας που πρέπει να βρισκόμαστε στην Αθήνα και έτσι θα έχουμε κάποια θέματα με τις αναρτήσεις μας. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη για τα όποια προβλήματα, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Πάντως αυτό δεν θα κρατήσει περισσότερο από ένα.... μήνα, αφού μετά όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα μπούμε και πάλι στους γνωστούς ρυθμούς.

- Οι υποψήφιοι βουλευτές θα πρέπει να γνωρίζουν πως εμείς δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να καλύπτουμε προεκλογικά τους υποψηφίους. Δεν μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε, την στάση κάποιων που απαιτούν να δημοσιοποιούμε τα δελτία τύπου που μας στέλνουν. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι εσείς προφανώς κάνατε τις δικές σας, οπότε πρέπει να επιτρέψετε και σ΄ εμάς να κάνουμε τις δικές μας.

- Από το τέλος Νοεμβρίου και μετά δεν θα φαίνονται οι όποιες αναρτήσεις τους στην σελίδα μας στο fb, γιατί κάποιοι ξαφνικά θέλησαν να είναι φίλοι μας, ώστε να έχουν και από εκεί την διαφήμισή τους. 

- Εμείς όπως πάντα θα στηρίξουμε αυτούς που μας στηρίζουν και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και το γνωρίζουν όλοι. Φυσικά σύντομα θα διαπιστώσουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, πως έκαναν λάθος επιλογές ή για να το γράψουμε καλύτερα, άφησαν άλλα πρόσωπα να επιλέξουν όχι αυτούς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά τους δικούς τους.

- Ελάτε να γελάσουμε και λίγο. Ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής διαθέτει και μια οικογενειακή επιχείρηση εστίασης ή καλύτερα μια αίθουσα εκδηλώσεων κλπ και κάθε φορά είναι γεμάτη κόσμο. Κάτι καλό θα κάνει και προτιμάει ο κόσμος την επιχείρηση. Αυτός που προσπαθεί και σχολιάζει κακόγουστα τον Βασίλη Γουρνή, είναι ένας που έπαιζε μπουσική σε μαγαζιά, αλλά δεν μπορούσε να τα γεμίσει ποτέ. Επιχείρησε να παίξει μουσική σε μαγαζιά της Χαλκίδας, αλλά πάτωσε και η αποθέωση ήταν όταν ανέλαβε να παίξει μουσική στον Άγιο Νικόλαο στο πλάι, με ανάθεση τότε της φίλης του που διοικούσε τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Θα γελάσετε αλλά μόνο εγώ με την γυναίκα μου περάσαμε και μείναμε 5΄ για να ακούσουμε!!!!!!