Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα μπορούσαμε να τραγουδάμε το "μια στενοχώρια που έχω απόψε", το γνωστό άσμα δηλαδή, αλλά δεν θα το κάνουμε, γιατί στην εποχή που ζούμε η στενοχώρια είναι πλέον συνήθεια και αφορά τους πάντες. Ας οπλιστούμε με κουράγιο και δύναμη λοιπόν, και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Ας φροντίσουμε όλοι ώστε να έχουμε μια καλή κουβέντα και να κάνουμε μια ευχή, για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν είναι και.... λίγοι. Να ευχηθούμε, με την βοήθεια του Θεού να τα ξεπεράσουν όλα.

- Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε, ώστε να λυθούν προβλήματα, τα οποία υπάρχουν στον τομέα του αθλητισμού σχετικά με το Στάδιο της Χαλκίδας και τα άλλα γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια. Εμείς απλά θα πούμε την άποψή μας, θα κάνουμε τις προτάσεις μας κι αν χρειασθεί θα παρέμβουμε για να δοθούν λύσεις.

- Υπάρχει όμως ένα λεπτό σημείο. Εμείς δεν διοικούμε. Εμείς δεν αποφασίζουμε. Εμείς δεν έχουμε ευθύνες για την λειτουργία της κάθε αθλητικής εγκατάστασης και φυσικά δεν διοικούμε και κανέναν αθλητικό σύλλογο. Αυτό το γράφουμε, γιατί μάλλον κάποιοι μας έχουν παρεξηγήσει.

- Εμείς δεν έχουμε κρύψει ποτέ την στήριξή μας στην δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιβάλλουμε την άποψή μας. Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις αποφάσεις τις παίρνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος έχει και την ευθύνη.

- Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, θα γράψουμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, έχει συνεργάτες της σε κάθε οργανισμό, σε κάθε νομικό πρόσωπο. Έτσι και στον ΔΟΑΠΠΕΧ, έχει την κυρία Ελένη Αϊδίνη πρόεδρο, από την αρχή της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής. Διευθυντής στον ΔΟΑΠΠΕΧ είναι ο κ. Φώτης Γκούνης.  Η δήμαρχος μπορεί και συζητά τα πάντα με τους διοικούντες τον ΔΟΑΠΠΕΧ και φυσικά μπορεί να κάνει την πρότασή της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει ο μπαμπούλας.

- Αυτό το "θα πάμε στην δήμαρχο" δεν είναι σωστή επιλογή, για έναν και μόνο λόγο. Όταν η δήμαρχος έκανε την επιλογή της και όρισε διοικήσεις ή έχει εμπιστοσύνη και τους αφήνει να κάνουν την δουλειά τους ή τους αλλάζει. Ας σταματήσουμε λοιπόν όλες και όλοι, να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

- Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως εδώ και αρκετό καιρό, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος, εναντίον της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ και έχουν ακουσθεί μέχρι και χαρακτηρισμοί από ανθρώπους της αντιπολίτευσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια, χωρίς κάποιοι κατά τ΄ άλλα ευαίσθητοι στα θέματα συμπεριφοράς προς τις γυναίκες να αντιδράσουν. Κυρίες και κύριοι, η κυρία Αϊδίνη, είναι στόχος των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και αυτών που για πολλά χρόνια διοικούσαν τον ΔΟΑΠΠΕΧ και οι δημότες τους έκριναν στις εκλογές.

- Εμείς εκτιμούμε την κυρία Αϊδίνη, πιστεύουμε πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί και πάντως στον χώρο του αθλητισμού, έκανε πολλά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν ήταν ποτέ καλύτερα. Θα γράφουμε πάντα την γνώμη μας για τα θέματα που αφορούν τον ΔΟΑΠΠΕΧ και θα προσπαθούμε ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα.