Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

....καλημέρα κύριε Ζέρβα

  - Όταν ένας αγώνας μπαίνει στις καθυστερήσεις και το σκορ είναι υπέρ σου με 1 - 0, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το λάθος των ποδοσφαιριστών και να πάθεις σοκ στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλη η ευθύνη και του προπονητή, ο οποίος δεν φρόντισε ώστε και το παιχνίδι να παγώσει και να κερδίσει χρόνο, έστω και με κάποιες αλλαγές.
Αυτό συνέβη στο γήπεδο των ....Λουκισίων, αφού η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδιζε μέχρι το 94΄ με 0 - 1 την ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, αλλά σ΄ αυτό το λεπτό δέχθηκε το γκολ και άφησε 2 βαθμούς στην άκρη.
Ο προπονητής της Μακρυκάπας κύριος Ζέρβας ήξερε πως τα ΛΟΥΚΊΣΙΑ ότι βαθμούς έχουν το έχουν από ισοπαλίες, αφού στα 5 παιχνίδια δεν έχουν καμία νίκη. Έχουν 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχουν πετύχει μόλις 5 γκολ και έχουν δεχθεί 16.
Λοιπόν όταν θέλεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα και έχεις και μια καλή επίθεση και καλή άμυνα, αυτά δείχνουν οι αριθμοί, δεν αφήνεις 2 βαθμούς με αντίπαλο μια ομάδα η οποία έχει μια από τις 3 χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα και όχι και καλή επίθεση.