Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Γιατί να ψάχνουμε γωνία σε κάποιο κέρμα, αφού ξέρουμε όλοι πως δεν υπάρχει; Τι είναι αυτό που κάθε φορά θα πρέπει να εξηγούμε προς κάθε κατεύθυνση; Κυρίες και κύριοι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θα πρέπει να γράψουμε πως εμείς δημόσια τοποθετούμαστε για το κάθε θέμα και έτσι δεν μπορούμε να λέμε, άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Αυτά που δημόσια λέμε, τα.. λέμε και στον κάθε συνομιλητή μας.

- Εμείς προπονητές δεν είμαστε και δεν ξέρουμε από προπόνηση και συστήματα που κάθε ομάδα παίζει. Εμείς ξέρουμε πως σε όποια ομάδα λαλούν πολλά κοκόρια, όχι θ΄ αργήσει να ξημερώσει, αλλά δεν θα ξημερώσει καθόλου.

- Δύο ομάδες της Εύβοιας είναι σε Εθνικές κατηγορίες και για καμία από τις δύο δεν βλέπουμε φως και μέλλον. Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα το μέλλον θα είναι επιστροφή στην αβεβαιότητα, ενώ για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, κανείς δεν γνωρίζει κάτι και μακάρι, αυτή η σιωπή να φέρει θετικά αποτελέσματα και να μην έχει η ομάδα την τύχη που είχε ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ποδοσφαίρου γυναικών ο οποίος πριν λίγους μήνες διαλύθηκε.