Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

....όχι άλλη κατανόηση

 - Ευχαριστούμε πολύ τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για την προσπάθεια που κάνουν για την ομάδα και την κατανόηση  προς εμάς οι οποίοι κάνουμε τα σχόλια που κάνουμε.
Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε άλλη κατανόηση, αλλά κάντε κάτι για ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα, ώστε να μην φτάσουμε αργότερα να λέτε πως είχαμε εμείς δίκιο.
Καλές οι δημόσιες σχέσεις, καλές οι ανακοινώσεις, καλά.... τα ευχαριστήρια, αλλά είναι καιρός να δείτε την πραγματικότητα τώρα που είναι ακόμη νωρίς και πάντως πριν έρθει η απογοήτευση και το γνωστό "εμπρός προς τα πίσω".
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά την παραμονή στην κατηγορία και αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και πάντως δεν θα βοηθήσει το "πάμε και βλέπουμε".
Δεν θα έχει μεγάλη σημασία το σημερινό αποτέλεσμα για κανέναν, εκτός από εσάς. Αν φυσικά η ομάδα κερδίσει, τότε για 1 - 2 μέρες θα υπάρξει ένας ενθουσιασμός και ένα κίνητρο για να πεισθούν κάποιοι να βοηθήσουν οικονομικά. 
Η ουσία πάντως δεν θ΄ αλλάξει, γιατί ένας αγώνας είναι μεταξύ των πολλών που θα δώσει η ομάδα.
Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξέρετε πως από κατανόηση έχουμε χορτάσει, αλλά αυτό δεν βοηθάει κανέναν.
Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες, αν και ξέρουμε τα όσα κάποιοι λένε πίσω από την πλάτη μας. Φροντίστε να μην δικαιωθούμε.