Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

. .... μικρά, μικρά

 - Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ θα υποδεχθεί το Αυλωνάρι και εύκολα ή δύσκολα όλα δείχνουν πώς θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και θα συνεχίσει να βλέπει ψηλά. Το Αυλωνάρι αν επαληθευτούν τα προγνωστικά, μάλλον θα διατηρήσει την θέση του στα χαμηλά, αλλά όπως δήλωσε.. ο προπονητής του κύριος Μπασουκος θα περιμένουν την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα για να κάνουν αυτό που δεν έκαναν το Καλοκαίρι!!!!!! Κύριε Μπασουκο, αν είναι έτσι όπως τα είπατε, έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί δεν αναλάβατε χθες την ομάδα!!!!

- Η ΕΡΈΤΡΙΑ θα υποδεχθεί την ΔΡΟΣΙΑ η οποία τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Δύσκολα τα πράγματα για την Ερέτρια και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να κερδίσει την εμπειρία και την καλή ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Εκτός από όλα τα άλλα θα βρεθεί αντίπαλος και ο Νίκος Βελαέτης, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση.

- Τα Αλάτσατα του κυρίου Ακριτιδη θα υποδεχθούν τον ΗΡΑΚΛΉ Ψαχνών. Αν τα Αλάτσατα κερδίσουν μπορεί από την 16η θέση να βρεθούν στην 10η και να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αλλά το κυριότερο είναι να αποκτήσουν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές, ώστε παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που έχουν κι αυτές στόχο για παραμονή στην κατηγορία να τα κερδίζουν. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει την δική του ιστορία, αλλά με την ιστορία δεν κερδίζεις αγώνες. Ο κ  Σταθαράς προσπαθεί, αλλά για να πετύχει η προσπάθεια θα πρέπει να έχεις και τα εργαλεία.