Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σιγά σιγά θα φύγει κι ο Νοέμβριος, θα έρθουν τα Χριστούγεννα, θα φύγει και το 2022, θα υποδεχθούμε το 2023 και θα φτάσουμε και στην ημέρα των Φώτων κι εκεί θα πρέπει "να κάνουμε μια στάση" μήπως και μας φωτίσει λίγο περισσότερο ο Θεός και μπορέσουμε να διορθώσουμε τους χαρακτήρες μας και διορθώσουμε τα λάθη μας, για ...να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. 

- Δύσκολες εποχές, αλλά καλά θα κάνουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να μην τις κάνουμε περισσότερο δύσκολες και να μην φτάνουμε σε αδιέξοδο. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ως apopsignomi δεν θ΄ αλλάξει τίποτα και θα συνεχίσουμε να γράφουμε τα σχόλιά μας και τις απόψεις μας, έχοντας ως οδηγό την αλήθεια και χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό.

- Ως άνθρωποι θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ώστε να μην πληγώνουμε ανθρώπους που μας αγαπούν και ανθρώπους που πάντα μας στήριζαν. Θα το προσπαθήσουμε και ελπίζουμε στο τέλος, όλα να πάνε καλά. 

- Στην πολιτική σκηνή τώρα, είναι βέβαιο πως το 2023 θα είναι χρονιά εκλογών. Πρώτα θα έχουμε τις Εθνικές Εκλογές και μάλιστα διπλές, αφού δεν θα προκύψει κυβέρνηση με τον νόμο που θα διεξαχθούν οι πρώτες. Στην συνέχεια θα έχουμε Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

- Εμείς δεν θα το παίξουμε ανεξάρτητοι και δεν θα επιδιώξουμε να τα έχουμε καλά με όλους, για να έχουμε την διαφήμισή τους. Ξέρετε όλοι τις δικές μας θέσεις γιατί απλά εμείς δεν τις κρύψαμε και δεν κατέχουμε το άθλημα της κωλοτούμπας.

- Θα προβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο υποψηφίους όλων των κομμάτων, αφού δεν είναι όλοι οι αναγνώστες μας ψηφοφόροι ενός κόμματος. Φυσικά εμείς με τα σχόλιά μας θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε αυτούς που κατά την άποψή μας, θα μπορέσουν να προσφέρουν στον τόπο.

- Το ίδιο θα κάνουμε και στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Ξέρετε όλες και όλοι τι εμείς στηρίζουμε, αλλά οι αναγνώστες δεν ανήκουν όλοι στην παράταξη που εμείς στηρίζουμε. Θα προτείνουμε λοιπόν και σ΄ αυτές τις εκλογές κάποιους υποψηφίους, από τις περισσότερες παρατάξεις.