Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Μπορεί να θυμώνουν και να μας παρεξηγούν διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι γνωστοί Χαλκιδάρες, αλλά ας μας επιτρέψουν να γράφουμε αλήθειες για την διοίκηση, τα αγωνιστικά και τα οικονομικά θέματα.
Εμείς ειδικοί δεν είμαστε, αλλά ούτε και Χαλκιδάρες, αλλά δεν θα μας απαγορεύσει κανείς να γράφουμε την άποψή μας.
Αν αυτό δεν αρέσει, δεν μας ενοχλεί. Είναι πρόβλημά τους.
Κι εμάς δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί, αφού είναι δικό μας πρόβλημα.
Κυρίες και κύριοι, η αλήθεια είναι μόνο μία και δεν μπορεί κανείς.... να την αμφισβητήσει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην Γ΄ Εθνική και κάθε μήνα θα χρειασθεί να έχει στο ταμείο του περίπου 20.000 ευρώ.
Θα χρειαστεί λοιπόν να έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αν χρειασθεί και των μπαράζ, περίπου 140.000 ευρώ. 
Αλήθεια που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα;
Έχει οικονομικές δυνατότητες το ΔΣ;
Δεν ξέρουμε τα οικονομικά κανενός, αλλά τα μέλη του ΔΣ δεν έδειξαν μέχρι σήμερα πως θα διαθέσουν χρήματα από την τσέπη τους, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μπορεί μέχρι σήμερα να πληρώθηκαν οι υποχρεώσεις, αλλά είμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από τους πολλούς, αλλά η μέχρι σήμερα πρακτική των διοικούντων, δεν είναι αυτή η οποία θα φέρει θετικά οικονομικά αποτελέσματα, αφού δεν υπάρχουν στεγανά και όλα θυμίζουν βαβέλ!!!!
Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, γιατί απλά θέλει να μην αναλάβει ευθύνες.
Η διοίκηση επιλέγει με κάποιον τρόπο συνεργάτες της, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους το αν αυτοί μπορούν να βοηθήσουν ή αν κάνουν και ζημιές....
Δεν θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών, αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αφού μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει 3 αγώνες εκτός έδρας και 3 εντός.
Μέχρι τότε, αν η ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και πάνω, η κατάσταση θα είναι απογοητευτική και η διοίκηση θα σηκώσει ψηλά τα χέρια.
Άραγε υπάρχει λύση; Σίγουρα θα υπάρχει, αλλά κάποιος θα πρέπει να την βρει και να την προτείνει.
Το όνομα του πρώην προέδρου κυρίου Βασίλη Ταρνανά δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε την δική μας άποψη.
Ο κ. Ταρνανάς αγαπάει την ομάδα και βοηθάει πάντα.
Δεν θα δεχθεί όμως σύμφωνα με την δική μας πληροφόρηση, να αναλάβει την ευθύνη της ομάδας μόνος του. Σίγουρα πάντα κατά την άποψή μας θα συζητούσε το θέμα, μόνο αν στο τραπέζι θα υπήρχαν χρήματα και από άλλους.
Σταματάμε εδώ κι αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.