Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Μπορεί να γίνεται ένας χαμός με τους υποψηφίους δημάρχους, για τον δήμο Χαλκιδέων, αλλά η μάχη δεν θα δοθεί με κριτήριο τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά με κριτήριο το τι έχει να πει και να προτείνει ο κάθε νέος υποψήφιος. Ρεαλιστικές προτάσεις λοιπόν φυσικά θα πρέπει να βρούνε και τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσουν προς ....τους δημότες, αυτές τις προτάσεις.

- Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν την δική μας θέση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι κανείς δεν μπορεί να εκλέξει δήμαρχο όσο καλός επικοινωνιολόγος κι αν είναι, όσο κι αν τα λέει καλά στο fb και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, όσο κι αν έχει φίλους δημοσιογράφους οι οποίοι και θα τον στηρίξουν.

- Όλοι αυτοί μπορούν απλά κάπως να βοηθήσουν, αλλά με την προϋπόθεση πως ο υποψήφιος "κάτι θα λέει" και θα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και εφαρμόσιμο.

- Τα προγράμματα όλοι τ΄ αφήνουν για το τέλος και αυτό είναι το λάθος τους. Πρώτα τους ενδιαφέρει η όποια κομματική στήριξη, φανερή ή κρυφή, μετά το να πείσουν κάποια πρόσωπα να είναι μαζί τους στο ψηφοδέλτιο, μετά η όποια προπαγάνδα και στο τέλος θα έχουν και κάποιο φυλλάδιο, με πλατείες, δρόμους, σχολεία, παιδικές χαρές και άλλα τέτοια.

- Μπούρδες όλα. Οι δημότες κάποια στιγμή, θα πρέπει να απαιτήσουν αυτό που λέμε συμβόλαιο με τον λαό. Κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι, θα σπάσετε αυγά ή όχι; Θα τα βάλετε με τους βολεμένους και αυτούς που δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δημότες, οι οποίοι τους πληρώνουν; Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, να μείνετε στα σπίτια σας.