Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την υγεία μας να έχουμε και να λέμε ευχαριστώ στον Θεό και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, στις καλές και στις άσχημες.
Θα γράψω σήμερα για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και θα γράψω  ονόματα γιατί πιστεύω πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία του Συνδέσμου, αλλά και στην Ευβοϊκή Διαιτησία.
Δεν θα κρύψω πως υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να διαλυθεί ο Σύνδεσμος, γιατί πιστεύουν πως αυτό θα τους βοηθήσει προσωπικά, ώστε να κρατηθούν στο χώρο και να έχουν την εύνοια της ΕΠΣΕ και όχι μόνο.
Κάνουν τραγικό λάθος και θα το διαπιστώσουν όταν θα τελειώσει το θέμα ....των εκλογών στο Σύνδεσμο και όλοι θα γνωρίζουν αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.
Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των διαιτητών της Εύβοιας, αλλά θα πρέπει να είναι περίπου 80.
Αυτοί θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του Συνδέσμου κι ας ψηφίσουν "τον κανέναν". Ας ψηφίσουν όποιον θέλουν, ας ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ, ας είναι οι ίδιοι υποψήφιοι κι ας ψηφίσουν τον εαυτό τους.
Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και υποψηφιότητες, αλλά πιστεύουμε πως θα βρεθούν περίπου 10 διαιτητές που θα αποφασίσουν να βάλουν πάνω από τον εαυτό τους, την διαιτησία.
Ακούμε διάφορα και το σοβαρότερο είναι πως κυκλοφορούν φήμες για χρέη του Συνδέσμου προς κάποιους φορείς, όπως ΔΕΥΑΧ, ΔΕΗ κλπ.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι φουσκώνουν τον λογαριασμό, για να τρομάξουν τους διαιτητές και να μην δεχθεί κανείς να είναι υποψήφιος.
Τα χρέη του Συνδέσμου τα οποία δεν ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ, υπάρχουν γιατί οι διαιτητές δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους, εδώ και κάποια χρόνια.
Ο Σύνδεσμος μετά τις εκλογές κι εφόσον υπάρξει συμμετοχή όλων των διαιτητών, όχι χρέη δεν θα έχει, αλλά θα έχει χρήματα στο ταμείο.
Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ο πόλεμος και οι παρεξηγήσεις μεταξύ των διαιτητών, αλλά και οι όποιες κόντρες του Συνδέσμου με την Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΣΕ, θα τελειώσει και όλοι μαζί, θα δουλέψουν για το καλό της διαιτησίας.
Ο κ. Ρέτσας, ο κ. Πίσχινας και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας ο κ. Καρατζάς, η κυρία Μαργαρίτη και ο κ. Φώτης, θα μπούνε μπροστά και θα πάρουν πρωτοβουλίες, ώστε όλοι οι διαιτητές να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία και με την συνδρομή τους, να κρατήσουν ζωντανό τον Σύνδεσμο.
Αυτοί που επίσης πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να πείσουν όλους τους διαιτητές, είναι "οι παλιές καραβάνες".¨
Ο κ. Φανός, ο κ. Βρακάς, ο κ. Κασομούλης, ο κ. Καμπούρης, ο κ. Παπακυριάκος, ο κ. Βελέντζας, ο κ. Ντούρας και άλλοι.
Εγώ δεν δέχομαι πως υπάρχει διαιτητής εν ενεργεία ή όχι, ο οποίος και θα πάει κόντρα ή θα επιχειρήσει να πάει σε διάλυση ο Σύνδεσμος.
Ακούω ονόματα και αισθάνομαι πολύ άσχημα.
Άποψή μου είναι πως άλλος ο ρόλος της ΕΠΣΕ, άλλος ο ρόλος της Επιτροπής Διαιτησίας και άλλος ο ρόλος του Συνδέσμου.
Θα περιμένω την συνέχεια του σήριαλ αυτού και ειλικρινά αν διαπιστώσω πως υπάρχει αλήθεια στα όσα κυκλοφορούν για κάποιους διαιτητές, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν διαιτητές να μην πάνε και με την παρουσία τους κρατήσουν ζωντανό τον Σύνδεσμο, τότε δεν θα διστάσω να προσπαθήσω κι εγώ, να πείσω άλλους, πως αυτοί δεν είναι ικανοί να είναι στον χώρο.
Συγνώμη, αλλά όταν κάποιος ρουφιανεύει συναδέλφους του για να έχει αυτός κάποια εύνοια, γιατί να μην μπορώ εγώ, να γράψω αλήθειες γι΄ αυτόν;;;;