Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

....να τον ακούτε

 - Όταν είσαι σε ένα γήπεδο, ως απεσταλμένος μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, θα πρέπει να ακούς και να ακούς με προσοχή, αυτόν που είναι στο στούντιο και έχει την ευθύνη του συντονισμού της εκπομπής, για να κάνεις λιγότερα λάθη.
Αν δεν τον ακούς, τότε εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά τ΄ αυτιά των ακροατών, δεν θα μπορούν.... να πιστέψουν αυτά που ακούνε.
Αναφερόμαστε στην εκπομπή "ο 96,5fm στα γήπεδα" με συντονιστή τον κύριο Γιώργο Καλίτσα. Να τον ακούτε κύριοι, γιατί μόνο έτσι θα πάνε όλα καλά και δεν θα κάνετε πολλά λάθη.
Φιλικά τα γράφουμε και δεν είναι θέμα κριτικής. Όταν μας δίνει το μικρόφωνο να μην επαναλαμβάνουμε κάτι για το οποίο μας διόρθωσε στην προηγούμενη σύνδεση και ποτέ να μην βιαζόμαστε να επιστρέψουμε το μικρόφωνο, αλλά να προσπαθούμε να το κρατάμε όσο περισσότερο μπορούμε, ακόμη κι όταν έχουμε κάποιον τραυματισμό ή κάποια τέλος πάντων διακοπή.
Ας έχουμε κάποια στοιχεία μπροστά μας, για να έχουμε να λέμε και να μην κρατάμε το μικρόφωνο για ένα λεπτό και το επιστρέφουμε!!!
Γιώργο καλημέρα και μάλλον πρέπει να εκπαιδεύσεις τους πάντες.
Τελικά η φάση υπήρχε ή ήταν ως μη γενόμενη;
Η μπάλα μπήκε μέσα στο τέρμα από την εξωτερική πλευρά των δικτύων ή κανονικά;
Εμείς σε πιστεύουμε και καλά έκανες και σχολίασες και την αντιμετώπιση της φάσης, από "τους επαγγελματίες" του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν ήδη βγει και να ζητήσουν συγνώμη από τους διαιτητές.