Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να διευκολύνει τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, ώστε να ξυπνήσει ένα πρωί και να πει, "αφού το θες Αλέξη, πάμε σε εκλογές"!!! Να ξέρετε κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο λαός αποφασίζει και όχι οι εξυπνάκηδες που σας προτείνουν τον τρόπο που θα κάνετε αντιπολίτευση. Αλέξη, εσύ το αποτέλεσμα το ξέρεις και δεν θα... ξαφνιαστείς. Θα είσαι δεύτερος Αλέξη και το μόνο που θέλεις, είναι να έχεις μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.

- Δείξαμε μια συμπάθεια για τον Ανδρουλάκη, αλλά γρήγορα μπήκε στον δρόμο των Συριζαίων, με μια τραγική πολιτική. Αν δεν αλλάξει γρήγορα, τότε θα δει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ να μην είναι διψήφια. 

- Εδώ στην Εύβοια κυκλοφόρησαν φήμες πως στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να σπρώξουν μια κυρία υποψήφια και οι άλλοι υποψήφιοι αντιδρούν και κανείς δεν είναι σίγουρος πως η κυρία θα συνεχίσει και τελικά θα είναι υποψήφια.

- Όλα καλά στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εύβοιας, αφού έπεσε στο κενό η προσπάθεια κάποιων ξένων προς την Εύβοια, να σπρώξουν υποψήφια!!!! Εμείς λέμε, αφήστε τους να σπρώχνουν όσο θέλουν κι όποιον θέλουν. Στο τέλος θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ.

- Στην Εύβοια οι Νεοδημοκράτες άντεξαν σε δύσκολες εποχές και δεν θα λυγίσουν τώρα. Θα απαντήσουν πηγαίνοντας πόρτα πόρτα, ώστε κανένας Νεοδημοκράτης να μην μείνει χωρίς ενημέρωση για πρόσωπα που κάποιοι θέλουν να μας φυτεύσουν!!!!!

- Σήμερα έχει και ποδόσφαιρο και για την Γ΄ Εθνική με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να παίζει εκτός με το ΥΠΑΤΟ.