Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα. Τρίτη σήμερα και ο μήνας έφτασε στα μισά του, αλλά μην δίνετε καμία σημασία, αφού πάντα αυτό συμβαίνει στη ζωή και όλες αυτές οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια..  που φεύγουν, ανεβαίνουν στην πλάτη μας και είναι πλέον η ηλικία μας.

- Πόσο τραγικός μπορεί να καταλήξει να είναι κάποιος όταν κυριολεκτικά βουλιάζει μέσα στην λάσπη και γίνεται ένα μ' αυτή, μόνο και μόνο για να μπορεί να την έχει πάνω του και να την εκτοξεύει εναντίον αυτών που δεν τον προσκύνησαν και δεν φρόντισαν για την τσέπη του;

- Αυτός ο τύπος θα πρέπει να ξέρει πως υπάρχει και Θεός και αυτόν δεν θα μπορέσει να τον ξεγελάσει  Εμείς του ευχόμαστε κάποια στιγμή να καταλάβει πως είναι άλλο η κρητική και τα σχόλια και άλλο η κακία και το μίσος.

- Τι τελικά συμβαίνει με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας; Στις 5 Δεκεμβρίου λένε πως πάει σε εκλογές. Να δούμε αν αυτή η Δευτέρα θα είναι για τον Σύνδεσμο και την διαιτησία της Εύβοιας μια ευχάριστη μέρα ή η Μεγάλη Δευτέρα των Παθών.

- Θα γράψουμε αργότερα σήμερα, πολλά για το θέμα, γιατί απλά ο Σύνδεσμος αυτός δεν πρέπει να διαλυθεί, επειδή το θέλουν κάποιοι διαιτητές οι οποίοι μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό και κυριολεκτικά δίνουν αγώνα για να διαλύσουν τον Σύνδεσμο.

- Μιλούν πολλοί για την συγκέντρωση της Κυριακής στην Χαλκίδα, ενάντια στις ανεμογεννήτριες που είναι να τοποθετηθούν στα βουνά της Εύβοιας και την χαρακτήρισαν πολύ μεγάλη λέγοντας πως είχαμε χρόνια να δούμε τόσο πολύ κόσμο σε συγκέντρωση.

- Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά μετά από την προσπάθεια που έγινε για να ξεσηκωθούν οι πολίτες της Εύβοιας, οι συγκεντρωθέντες δεν ήταν πολλοί και στην πλειοψηφία τους δεν ήταν από την Εύβοια.......

- Καλημέρα και στους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, καλή δύναμη, ώστε να μην μείνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην μέση της διαδρομής, αφού ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Αργότερα, περισσότερα και γι΄ αυτό το θέμα.