Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αν το έχετε αυτό το αγαθό, για όλα τ΄ άλλα κάτι θα γίνει. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα υγείας, τότε όλα είναι δύσκολα. Υγεία λοιπόν πάνω απ΄ όλα. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο και στους αγώνες ποδοσφαίρου και να κερδίσουν οι καλύτεροι. Φυσικά να κερδίσουν οι ομάδες της Εύβοιας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & ΑΒΑΝΤΕΣ οι οποίες θα ....υποδεχθούν τον ΑΣΤΕΡΑ Πετριτή και ΕΛΠΙΔΕΣ Καρδίτσας αντίστοιχα.  Ο αγώνας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ξεκινήσει την Κυριακή 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ενώ ο αγώνας των γυναικών στο Ενωσιακό στις 15:00.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα δεν μπορεί να γνωρίζει όλους αυτούς που έχουν κάποια σχέση με την δημοτική αρχή και να ξέρει τις κινήσεις τους είτε σε επαγγελματικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Όποιος έχει κάτι να πει να το πει με ονόματα και διευθύνσεις και όχι με υπονοούμενα. 

- Ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός φυσικά και δεν έχει αγοράσει και δεν έχει κάνει κτήμα του, την καρέκλα του Περιφερειάρχη. Ο ίδιος θ΄ αποφασίσει για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος και οι πολίτες θα κρίνουν, θα συγκρίνουν και θ΄ αποφασίσουν. Όλα τα άλλα, είναι λόγια αυτών που θέλουν να κλείσουν τον δρόμο στην επανεκλογή του Φάνη.

- Ποτέ δεν θα μπορέσουν κάποιοι να γίνουν περιφερειάρχες στην θέση του Φάνη και το ξέρουν. Θέλουν να εξαπατήσουν τους πολίτες, να πάρουν την ψήφο τους και να την κάνουν δώρο σε όποιον περάσει στην Β' Κυριακή.