Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Καμιά "πολιτική" συνταγή δεν υπάρχει η οποία να δίνει με βεβαιότητα το αποτέλεσμα που ο κάθε πολιτικός οποιουδήποτε βαθμού επιθυμεί. Όταν έχουμε προεκλογική περίοδο Εθνικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών, όλες και όλοι θα πρέπει να προσέξουν, γιατί αρκεί ένα μικρό λάθος στους χειρισμούς και όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Ισχύει σ΄ αυτές τις.... περιπτώσεις το "ας πρόσεχες".....

- Ο κάθε πολίτης δεν θέλει από κανέναν κι άλλες υποσχέσεις, δεν θέλει κι άλλο χτύπημα στην πλάτη και προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει ν΄ ακούει βολεμένους και παρατρεχάμενους. 

- Το 2023 είναι η χρονιά με τις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις, αφού θα έχουμε τις βουλευτικές εκλογές σε τουλάχιστον 2 δόσεις, αλλά και τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές. Στις πρώτες Βουλευτικές ψηφίζουμε κόμμα και βάζουμε σταυρό σε βουλευτές, ενώ στις δεύτερες ψηφίζουμε κόμμα και δεν σταυρώνουμε κανέναν, αφού θα υπάρχει η λίστα.

- Στις πρώτες για την αυτοδιοίκηση ψηφίζουμε παράταξη και βάζουμε σταυρό σε υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, ενώ στις επαναληπτικές ψηφίζουμε μία από τις δύο παρατάξεις που πέρασαν στην δεύτερη Κυριακή και δεν σταυρώνουμε κανέναν.

- Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, έβαλαν στην ζυγαριά τις πιθανότητες και τα εργαλεία με τα οποία θα τις αυξήσουν και έβαλαν μπροστά τις μηχανές. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά τους ενημερώνουμε πως κάτι έκαναν λάθος και θα πρέπει να μιλήσουν με τους επικοινωνιολόγους τους, για να το ανακαλύψουν και να το διορθώσουν.