Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδέων κατά την εβδομάδα, από Τρίτη 14 έως και Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

 
Σε εκδηλώσεις Συλλόγων και Φορέων παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κατά την εβδομάδα από την Τρίτη 14 έως και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η Δήμαρχος παρευρέθηκε στον Αγιασμό και στην εκδήλωση κοπής πίτας των Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών, Π.Α.Σ Αβαντίς, Γ.Α.Σ Εύβοιας και Συλλόγου Φίλων Πάλης, που στεγάζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων..... Βαρών στα Μακεδονικά. 
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, μαζί με Αντιδημάρχους, παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας «Ο Ξένιος Ζευς». Επιπλέον, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 
παρευρέθηκαν στον Αποκριάτικο χορό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση κοπής πίτας των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη και στους Αποκριάτικους χορούς της Στέγης Πολιτισμού «Τερψυχόρη» και του Λαογραφικού Συλλόγου Παραλίας Αυλίδος και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Χαλκίδας, του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, του Συλλόγου Κυπρίων Εύβοιας και στο Αποκριάτικο γλέντι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου Αυλίδος.
Τέλος, χθες Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, η Δήμαρχος παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας.