Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

.... φαπούλες

 - Που χάθηκαν όλοι αυτοί της ΑΕΚ οι φίλοι οι οποίοι είχαν βγάλει γλώσσα και έλεγαν τα δικά τους; Δεν είχαν αγώνα χθες; Μήπως ξέχασαν να μετρήσουν το ύψος των δοκαριών της Τούμπας; Ένας φίλος μας είπε πως το ύψος ήταν κανονικό αλλά τους πόνεσε γιατί ήταν.....μεγάλο το μήκος!!!!!!!

- Ο ΠΑΟΚ χθες έκανε κηδεία στην ΑΕΚ και έστειλε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ και τον ΠΑΟ σε πάρτι!!!!!

- Προσοχή σήμερα γιατί το απόγευμα έχει εκλογές ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.  Εμείς δεν θα είμαστε εκεί γιατί δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συμμετέχουμε σε κάτι που δεν συμφωνούμε με τα όσα συμβαίνουν και στα οποία είμαστε αντίθετοι. Στις επόμενες εκλογές οι οποίες θα γίνουν πολύ σύντομα και εφόσον υπάρξει ενωτικό ψηφοδέλτιο χωρίς πιέσεις, χωρίς απειλές και με νόμιμες διαδικασίες, θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε να βρει η διαιτησία της Εύβοιας τον δρόμο της και να μην συνεχίσει στον κατήφορο.

- Σήμερα ότι κι αν γίνει θα γίνει ζημιά στην διαιτησία και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Αν όλοι οι διαιτητές έχουν καλές προθέσεις τους προτείνουμε να δώσουν μια αναβολή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης και σε 10-15 μέρες να επαναληφθεί η διαδικασία νόμιμα και με στόχο την ηρεμία και όχι τον διαχωρισμό των διαιτητών στους μεν και στους δε.