Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί έτσι....

 - Κυρίες και κύριοι, προσοχή στις όποιες αποφάσεις πάρετε. Τώρα είναι πραγματικά μια ώρα δύσκολη και δεν πρέπει να το κρύψουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επιστρέφει και πάλι στο τοπικό, αφού η λύση που δόθηκε το Καλοκαίρι αυτό σηματοδοτούσε.
Υπήρχε ένας Αντώνης Αυλωνίτης ο οποίος με τις γνωριμίες του έφερε κάποια χρήματα στην ομάδα και αυτό ήταν όλο. Η ομάδα δεν μπόρεσε να τσουλησει, αφού δεν πήρε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να σταθούν στην..... κατηγορία και φυσικά στην διοίκηση γινόταν της Βαβέλ και κάποιους το μόνο που ενδιέφερε ήταν να δοξάζουν τον εαυτό τους.
Λάθος, τραγικό λάθος η επιλογή προπονητή. Χρυσό παιδί μπορεί να είναι ο κ. Ζουρούδης, αλλά όχι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλιστα κάτω από τις συνθήκες που επικρατούσαν. Κι επειδή κάποιοι λένε πως είναι ο προπονητής με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα και ανέβηκε και στην Γ' Εθνική, ας σταματήσουν να το λένε, γιατί ο κύριος Ζουρούδης έμαθε τελευταίος πως η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και τελευταίος πως θα ανέβει στην Γ' Εθνική. Οι άλλοι το ήξεραν νωρίτερα!!!!!
Αν τώρα η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα θα υπάρχει διασυρμός στο Πανελλήνιο.
Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να συνεχίσει η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να βοηθήσουν και φυσικά να απομακρυνθούν από την ομάδα όλοι αυτοί οι οποίοι κατηγορούν ποδοσφαιριστές ως πουλημένους, ενώ μιλιά δεν έβγαλαν όταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης είπε πως οι κύριοι τάδε της διοίκησης "πούλησαν" αγώνα!!!!!!!
Η πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη και ο αντιπρόεδρος κύριος Ταρνανάς έχουν υποχρέωση να προχωρήσουν σε μια ανακοίνωση, ώστε η ομάδα να βάλει τον στόχο της επόμενης μέρας.