Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας

 
Το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Φεβρουάριου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ.
Πολύ καλή παρουσία στους αγώνες έδειξαν οι αθλητές του συλλόγου όπου στάθηκαν επάξια αν και οι περισσότεροι ήταν μικρότερης κατηγορίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες και στους προπονητές τους!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Η Κερασία Γκάρα με προπονητή τον Τριανταφύλλου Κων/νο στον τελικό αγώνα του Άλματος εις ύψος Γυναικών, κατέλαβε την 8η θέση στην γενική κατάταξη με επίδοση.... 1.60μ. που αποτελεί ατομικό ρεκόρ! Στην κατηγορία της Κ18 κατετάγη 3η (Ήταν η μικρότερη καθώς είναι γεννημένη το 2007).

 Η Γέραλη Ζωή φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών έλαβε μέρος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας Γυναικών. Η ίδια ανήκει στην κατηγορία Κ20.

Το κύριό αγώνισμα της είναι η δισκοβολία, παρόλα αυτά κατέλαβε την 9η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 11,31μ.

Η προπονήτρια Βάσω Παναγιωτοπούλου, την προπονεί το τελευταίο διάστημα η οποία επιθυμεί να την βοηθάει σεβόμενη την επιθυμία να παραμείνει ως αθλήτρια του Γ.Σ. Νεάπολης.

 Ο Χρήστος Μπαϊμπάκης στα 200μ. Ανδρών με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο, κατετάγη 18ος με νέο ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου με επίδοση 23".14 ενώ ανήκει στην κατηγορία Κ20. Μαθητής Γ' λυκείου με πολλές σχολικές υποχρεώσεις οπότε η προπόνηση φέτος είναι συντηρητική.

 Η Καλλιόπη Ρέμπελου 15 χρόνων και 4 μηνών μόλις με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατηγορίας ΑΝΔΡΏΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ανάμεσα σε 44 συμμετοχές, κατέλαβε την 19η θέση συνολικά με νέο ατομικό ρεκόρ 60".78 στα 400μ., ενώ στην κατηγορία της Κ18 βρίσκεται στην 2η θέση! (Η 1η είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη της.)

 Ο Βασίλης Φραντζής με προπονητή τον Γεωργίου Πέτρο στους προκριματικούς αγώνες τερμάτισε 8ος στη σειρά του με χρόνο 7".57 στο αγώνισμα των 60μ. Ανδρών. Σταθερή παρουσία χρόνων στα πολύ απαιτητικά αγωνίσματα των ταχυτήτων.

 Η Αντωνία Τσάπαλη γεννημένη το 2007 την προπονεί ο Τσάπαλης Ιωάννης που είναι πατέρας της, ανήκει στην κατηγορία K16. Έλαβε μέρος στον τελικό των απαιτητικών 3000μ. όπου στην κατηγορία της κατέλαβε την 6η θέση με χρόνο 11'.37".56 (στο σύνολο 23η).
Στα επίσημα αποτελέσματα αναγράφεται ακύρωση της προσπάθειας της λόγω παπουτσιού, όπου λανθασμένα δεν υπήρχε ενημέρωση.

 Ο Σιδέρης Λάμπρος αγωνίστηκε στους προκριματικούς του Ύψους όπου μια ενόχληση στο πόδι δεν του επέτρεψε να περάσει το 1.80μ. για να πάει στον τελικό έχοντας ρεκόρ 1.86μ.

 Μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400μ. με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο
ΤΟΥΛΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΡΕΜΠΕΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΤΕΛΩΝΑΣ
Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης κλειστού στίβου μεικτή σκυταλοδρομία και η ομάδα μας, χωρίς εμπειρία και δεδομένου ότι ήταν η πιο μικρή ηλικιακά, τερμάτισε με χρόνο 3'.56".50. 

Με εκτίμηση
Γ.Σ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ