Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Και σήμερα έχει πανελλήνιους αγώνες στίβου και καλό είναι να τους παρακολουθήσετε. Να ευχηθούμε σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές οι οποίοι θα βρεθούνε σήμερα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καλή επιτυχία. Όσο για τους παράγοντες και τους προπονητές (όχι όλους), να ευχηθούμε να καταλάβουν πως πρέπει να αλλάξουν τρόπους λειτουργίας ώστε να βρεθεί.... και η Εύβοια στο κάδρο της αγωνιστικής δράσης και όχι να μιλάμε για στίβο, ενώ ουσιαστικά λειτουργούν οι σύλλογοι ως Κέντρα Απασχόλησης Παιδιών.

- Εμείς θα γινόμαστε κακοί, αλλά θα γράφουμε αλήθειες. Θα παρουσιάζουμε την πραγματική εικόνα και όχι αυτή που θα θέλαμε ίσως κι εμείς. Θα γράφουμε αυτό που είδαμε χθες στους αγώνες της 1ης μέρας και όχι φαντασιώσεις.

- Πριν προχωρήσουμε θα γράψουμε κάτι για μια ανακοίνωση στο site του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας ως απάντηση σε αυτούς που με την ανακοίνωση αυτή, θέλησαν να απαντήσουν στα όσα γράψαμε προς τον υπεύθυνο των προπονητών και γενικά του Συλλόγου κ. Κώστα Μαρκόπουλου.

- Κυρίες και κύριοι είναι αλήθεια πως εμείς και εξ αιτίας της δουλειάς και πολλών οικογενειακών υποχρεώσεων δεν έχουμε χρόνο για να τον διαθέσουμε για τον σύλλογο. Λυπουμαστε γι' αυτό, αλλά όχι και να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Καθαρές κουβέντες. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να μπούνε στην ζυγαριά η απασχόληση παιδιών από την μία πλευρά και η αγωνιστική ομάδα από την άλλη. 

- Σεβόμαστε τα πάντα και τους πάντες, αλλά δεν έχουμε μάθει να μην γράφουμε την αλήθεια. Το αν σεβόμαστε τον κύριο Μαρκόπουλο, τον κύριο Τριανταφύλλου η την κυρία Δήμητρα Φραντζή το έχουμε αποδείξει. Έχουμε άποψη όμως και την γράφουμε.

- Δεν θέλουμε να μιλάμε μόνο για τα δικά μας παιδιά και το έχουμε αποδείξει αυτό.Αγκαλιαζουμε όλα τα παιδιά, αλλά θα μιλάμε με γεγονότα και όχι μόνο για τα θετικά. Θα μπορούσαμε σήμερα να απαντήσουμε αλλιώς και να γίνουμε κακοί αλλά ας το καταλάβουν όλες και όλοι. Τα αποτελέσματα μιλάνε και λένε αλήθειες.

- Κανένας σύλλογος της Εύβοιας δεν τα πήγε καλά χθές στους πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου. Οι αγώνες αυτοί είναι ανδρών γυναικών και όχι Κ18 ή κάτι άλλο. Σε αυτούς τους αγώνες ο κάθε σύλλογος πάει να κερδίσει με αθλητές της κατηγορίας που δυστυχώς κανείς σύλλογος δεν έχει!!!!! Γιατί δεν έχει; Γιατί προφανώς "δεν αντέχει το ταμείο" για να έχουν αθλητές στην αγωνιστική ομάδα. Κάθε αθλητής μπορεί να έχει κάποιο ταλέντο, αλλά παραμένει ταλέντο μέχρι να παρατήσει τον αθλητισμό.

- ......να συνεχίσουμε σε λίγο για να πάρετε και μία ανάσα.