Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ζούμε σε ρυθμούς Αποκριάς και φροντίστε να περνάτε καλά με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας. Οι Δήμοι γενικότερα και ειδικότερα ο Δήμος Χαλκιδέων φρόντισε για μικρούς και μεγάλους και ο ΔΟΑΠΠΕΧ έκανε καλή δουλειά και με σωστό προγραμματισμό. Ακόμη κι αυτό όμως κάποιους τους ενόχλησε γιατί είχαν μάθει διαφορετικά και είχαν συνηθίσει να...έχουν κι ένα κομμάτι από την πίτα!!!!!!

- Τώρα αυτά δεν υπάρχουν και αυτό τους ενοχλεί. Αλήθεια γιατί δεν δήλωσαν πως θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά, παίζοντας ας πούμε μουσική κάπου εκεί στην Αβάντων;;;; Δεν τους αρέσει ο εθελοντισμός;;;;;

- Καρναβάλι και στο Λευκαντί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής και την Δευτέρα κούλουμα στο Μπούρτζι και την Ν. Λάμψακο. Καλά να περάσετε λοιπόν, αλλά να προσέχετε και λίγο την υγεία σας.

- Χαμός με τον βαρύ και ασήκωτο κατά τα άλλα κύριο Πολλάκη. Κούνησε την ουριτσα του και έφτασε στο σημείο να πει δημόσια πως αν μαζί με αυτόν δεν είναι και ο φίλος του υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά, θα αποχωρήσει από τον ΣΎΡΙΖΑ!!!!!!

- Τι έγινε στην συνέχεια; Από τον ΣΎΡΙΖΑ του είπανε πως " η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα ". Τι έκανε μετά αυτός ο μάγκας; Κατέληξε τζάμπα μάγκας και έβαλε την ουρά στα σκέλια.

- Με την κυρία Σοφία μας τι θα γίνει τελικά; Λένε πως θα της προτείνουν να είναι υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου και να έχει αντιπάλους τον Μπουραντά και τον Θωμά. Κυρία Σοφία δεν είναι και κακή ιδέα.