Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ενα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και τελείωσε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2023. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν, από την Εύβοια, συγχαρητήρια και στους προπονητές τους και στους συλλόγους. Ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τους αγώνες και αυτό δεν είναι κακό, αλλά επειδή είχαμε παρεξηγηθεί το τελευταίο διάστημα, θα περιμένουμε από ανθρώπους του στίβου εδώ.... στην Εύβοια να μας πούνε, όχι απλά για τις συμμετοχές, αλλά και για την ουσία και τα συμπεράσματα από τους αγώνες αυτούς.

- Δυστυχώς δεν είχαμε ούτε καν συμμετοχές της κατηγορίας ανδρών γυναικών και στην μάχη ρίχθηκαν αθλητές κυρίως της Κ18 και της Κ20. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος  μόνο 2 αθλητές ήταν της κατηγορίας ανδρών γυναικών. Οι νέες και οι νέοι αθλητές αποκτούν εμπειρίες με την συμμετοχή τους, αλλά μέχρι τώρα τα ταλέντα παραμένουν ταλέντα, αφού ενώ τα βλέπουμε σε διασυλλογικούς και περιφερειακούς αγώνες, κάπου στην πορεία χάνουν τον δρόμο τους και έτσι το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαμε και σε αυτούς τους πανελλήνιους.

- Αγαπητοί αρμόδιοι παράγοντες των συλλόγων, κυρίες και κύριοι προπονητές, θυμώστε μαζί μας, αλλά δείτε την πραγματικότητα και βρείτε το τι φταίει, ώστε να το διορθώσετε. Δείτε τα αποτελέσματα αυτών των πανελληνίων αγώνων και δώστε την πραγματική εικόνα στον κόσμο. Ελάχιστες συμμετοχές σε τελικούς, ελαχιστότατες θέσεις στην 1η δεκάδα και καμία θέση από αυτές που δίνουν μετάλλιο.

- Σίγουρα έχουμε προβλήματα στην Εύβοια με τις υποδομές για στίβο, σίγουρα φταίει και το ότι δεν έχουμε ένα κλειστό στάδιο για στίβο, αλλά δεν έχουμε και ως σύλλογοι σωστό προγραμματισμό και στόχο. Σίγουρα δεν έχουμε και πολλούς προπονητές οι οποίοι θα δουλέψουν πραγματικά για να οδηγήσουν ψηλά τα ταλέντα που υπάρχουν.

- Αυτή την συζήτηση παράγοντες και προπονητές δεν θα την κάνουν ποτέ δημόσια κι αν κάποτε αποφάσιζαν να την κάνουν, δεν θα έβαζαν ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο. Λυπουμαστε πραγματικά για το αποτέλεσμα, αλλά θα λυπηθούμε ακόμη περισσότερο τώρα που ο κάθε σύλλογος θα προχωρήσει σε ένα δελτίο τύπου και θα γράφει κάτι με το οποίο θα χρυσωνει το χάπι και δεν θα λέει την αλήθεια.

- Θα ήταν καλό κι ας μας ακούσουν μια φορά, να προχωρήσουν σε ενα δελτίο τύπου, στο οποίο να αναφέρουν το όνομα του αθλητή την επίδοση του κάθε αθλητή και την θέση που έχει στο πανελλήνιο της κατηγορίας του. Το γράφουμε αυτό γιατί δεν είναι σωστό να γράφουμε πως κάποιος είναι πρώτος ή δεύτερος και να το θεωρούμε επιτυχία, όταν δεν υπήρχε τρίτος αγωνιζόμενος.

- Σήμερα έχουν εκλογές στον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Εύβοιας, όπου πραγματικά δίνουν μάχη αυτοί που δεν πατούσαν το πόδι τους στον σύνδεσμο, γιατί ήθελαν να τον διαλύσουν, αφού τώρα θέλουν να τον κατακτήσουν!!!!!! Για το θέμα θα γράψουμε αργότερα.