Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

...και πάλι καλημέρα σας.

 - Για πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε την κουβέντα μας για τον στίβο στην Εύβοια. 
Κυρίες και κύριοι παράγοντες και προπονητές δεν υπάρχουμε σε πανελλαδικό επίπεδο και το γράφω εγώ που σήμερα θα μπορούσα να γράψω πως η κόρη μου η οποία τώρα είναι 16 χρόνων, άρα στην κατηγορία Κ18 με την χθεσινή της εμφάνιση είναι στην κατηγορία Γυναικών με την 8η θέση και στην κατηγορία της Κ18 είναι με την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, ενώ το 2022 ήταν στην..... πρώτη θέση πανελλαδικά στην Κ16.
Η μικρότερη έχει κλείσει 26 Νοεμβρίου τα 13 χρόνια της και τα πάει περίφημα στα δρομικά και ήταν πρώτη στην Περιφέρεια και θα δούμε τι θα κάνει πανελλαδικά στην Κ16 όταν θα έχουμε αγώνες στην κατηγορία της.
Φωνάζουμε φίλες και φίλοι γιατί όλα αυτά τα χρόνια που εξ αιτίας του κυρίου Μαρκόπουλου βρέθηκαν τα παιδιά μας στον στίβο και τον ευχαριστούμε, γιατί δεν θέλουμε να φεύγουν από τον χώρο τα παιδιά που έχουν ταλέντο.
Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε, γιατί είμαστε στο πλευρό των προπονητών και δεν τους θέλουμε για δημιουργική απασχόληση αλλά για αγωνιστική δράση.
Την καλημέρα μας και στην συμπαθεσταστη κυρία Δήμητρα Φραντζή και την ευχαριστούμε ειλικρινά για τα καλά λόγια που γράφει για όλα τα παιδιά.
Την καλημέρα μας και στον κύριο Τριανταφύλλου Κώστα ο οποίος είναι αξιόλογος προπονητής και με σεβασμό προς τα παιδιά.  Τον ευχαριστούμε δημόσια για τα όσα κάνει για το παιδί μας και ξέρει πιστεύουμε κι αυτός πόσο το παιδί μας τον ακούει και του έχει εμπιστοσύνη.
Ευχαριστούμε και τον κύριο Μαρκόπουλο ο οποίος πραγματικά μπορεί να προσφέρει πολλά στους αθλητές γιατί στα δρομικά είναι μανούλα. Δεν έχει χρόνο όμως και έτσι ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει καλούς αθλητές, δεν το μπορεί γιατί τρέχει για όλα.
Λοιπόν ξεκαθαρίσαμε τις θέσεις μας και να ξέρουν όλοι πως γκρινιάζουμε, γιατί η αλήθεια είναι πως ο στίβος πάτωσε στην Εύβοια σε αγωνιστικό επίπεδο.
Όταν έγραφα πως αθλητές με φοβερό ταλέντο θα χαθούνε αν όλοι δεν φροντίσουμε να δουλέψουν με σωστούς προπονητές και με σωστό πρόγραμμα, με κατηγόρησαν οι προπονητές τους, αλλά δεν έγραψα κάτι γιατί δεν ήταν του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας.
Αυτοί οι οποίοι μιλούσαν με καλά λόγια και προέβλεπαν επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη ας προσγειωθούν τώρα στην πραγματικότητα και ας έρθουν να τα πούμε.
Καλημέρα σε όλους και όλες?