Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

" ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαστε και σήμερα και εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Σήμερα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας έχει τις εκλογές του και η κατάσταση που δημιούργησαν κάποιοι διαιτητές, σαφέστατα κατόπιν εντολής δεν έχει ξαναγίνει.
Αυτοί που επιχείρησαν στην ουσία πραξικοπηματικά να πάρουν την διοίκηση του Συνδέσμου και δεν τα κατάφεραν, τώρα πίεσαν διαιτητές ώστε να μην βάλουν υποψηφιότητα και οι μόνοι υποψήφιοι να είναι αυτοί.
Είχαμε παρέμβαση ακόμη και διοικούντων την ΕΠΣΕ, αλλά και της Επιτροπής Διαιτησίας προς τους διαιτητές και αυτό..... αποτελεί πλέον ντροπή για την διαιτησία.
Προσωπικά πιστεύω πως όσοι έκαναν αυτά που έκαναν έχουν υποστεί τεράστια ήττα αφού κάποιοι διαιτητές δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και τις απειλές και θα είναι υποψήφιοι.
Οι διαιτητές κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι πρόβατα.
Δεν θα οδηγηθούν εκεί που θέλουν οι εννέα (9) υποψήφιοι οι οποίοι ότι κάνουν το κάνουν για να φροντίσουν τον εαυτούλη τους.
Αυτοί πιστεύουν πως θα εκλεγούν οι 9 αυτοί στο σύνολό τους και θα ελέγχουν τα πάντα και χωρίς να τους ελέγχει κανείς!!!!!
Αν το σύνολο των διαιτητών ψηφίσει όπως αυτοί το απαίτησαν και ξεπουλήσουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια τους, τότε δεν θα τους φταίει κανείς.
Υπάρχουν βοηθοί διαιτητών στους οποίους τελευταία δόθηκε η ευκαιρία και αντί για σημαιάκι πήραν σφυρίχτρα και θέλουν να πιστεύουν πως την πήραν με την αξία τους.
Ας τελειώσουν με το καλό οι εκλογές και θα έχουμε να γράψουμε αρκετά στην συνέχεια.
Ποιοί είναι όμως οι διαιτητές οι οποίοι δεν υπέκυψαν στις απειλές και στις πιέσεις και θα είναι υποψήφιοι;

Βλάχος Γεώργιος
Βρακάς Χρυσοβαλάντης
Κασομούλης Γεώργιος
Κοντογιαννίδης Γεώργιος
Κωνστάντιος Κωνσταντίνος
Νικολάου Γεώργιος
Σιαπλαούρας Χρήστος

Ποιοί είναι αυτοί που θα είναι υποψήφιοι εκ των οποίων οι περισσότεροι είχαν υπογράψει και την αίτηση προς το δικαστήριο για να τους ορίσει ως διοίκηση και υπέγραψαν ψευδώς πως ήταν οικονομικά ενήμεροι προς τον Σύνδεσμο; 

Αντωνίου Χαρίδημος
Δανιηλίδης Διονύσιος
Δελχάς Περικλής
Καρατζάς Χαράλαμπος
Κηρύκος Ιωάννης
Μαργαρίτη Χρύσα
Ντούρας Ευστράτιος
Παπακυριάκος Αθανάσιος
Φώτης Στυλιανός

Οι εννέα αυτοί προφανώς πιστεύουν πως οι πιέσεις που ασκήθηκαν και οι εντολές που δόθηκαν θα τους φέρουν ως αποτέλεσμα την εκλογή και των εννέα!!!!
Για 2-3 από αυτούς εγώ προσωπικά είχα άλλη εικόνα και δεν πίστευα πως θα έφταναν σε αυτό το σημείο που έφτασαν.
Τώρα ήρθε η ώρα των διαιτητών οι οποίοι δεν θέλουν ζυγό στο κεφάλι τους και δεν θα γίνουν το σκαλοπάτι για να πατήσουν επάνω τους αυτοί που κοιτάζουν το δικό τους βολεμα.
Ας μη γελιόμαστε. Δεν μιλάμε για χιλιάδες ψηφοφόρους. Θα ψηφίσουν 50-60 διαιτητές και μεταξύ τους ξέρουν τα πάντα.
Η πλευρά των 9 ανακάλυψαν και θα τους φέρουν να ψηφίσουν ακόμη και διαιτητές που πλέον δεν έχουν καμία σχέση με την διαιτησία.
Μέχρι και το παιδί μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ επιστρατεύουν, για να πετύχουν τον στόχο τους.
Αλήθεια πόσο τιμητικό είναι αυτό για το ίδιο παιδί και για τον πατέρα του;
.... αργότερα περισσότερα