Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάποιους αυτές τις μέρες απασχολεί το θέμα της κυρίας Σοφίας Νικολάου η όποια ήταν υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ το 2019 στην Α' Αθήνας και δεν είχε εκλεγεί και επειδή η καταγωγή της είναι από την Εύβοια, είπε να δοκιμάσει ως υποψήφια εδώ. Η κυρία Νικολάου ήταν Γραμματέας Αντεγκληματικης πολιτικής και την κατηγορούν πως δεν έκανε σωστά την δουλειά της και πως με απευθείας αναθέσεις και δήθεν διαγωνισμούς σπατάλησε δημόσιο χρήμα. Η δικαιοσύνη.... θα αποφασίσει γι αυτά, αλλά μέχρι να αποφασίσει σε καμία περίπτωση η κυρία Νικολάου δεν μπορεί να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανακοινώσει ψηφοδέλτιο για την Εύβοια με το όνομα της κυρίας Νικολάου σε αυτό, διότι εδώ υπάρχει προηγούμενο. Στις εκλογές του 2019 είχε κατηγορηθεί ο κύριος Κώστας Μαρκόπουλος για την εμπλοκή του στο θέμα του ψευτογιατρού. Ο κύριος Μητσοτάκης τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο. Να σημειώσουμε πως το 2022 έγινε η δίκη και ο κ. Μαρκόπουλος αθωώθηκε.

- Γιατί λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης τώρα να κάνει κάτι διαφορετικό; Είναι "περισσότερο Εύβοια" η κυρία Νικολάου;  Η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και σε καμία περίπτωση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, δεν θα κάνει κωλοτούμπα για κανέναν.

- Φυσικά η κυρία Νικολάου έπρεπε να διευκολύνει τον κύριο Μητσοτάκη και να παραιτηθεί η ίδια από την υποψηφιότητα. Αν έχουμε δικη και αθωωθεί, τότε εύκολα ο πρωθυπουργός θα μπορούσε στην συνέχεια να τοποθετήσει στην κυβέρνηση έστω και ως Γραμματέα κάποιου υπουργείου την κυρία Νικολάου. Κυρία Σοφία, δηλώστε την παραίτησή σας τώρα, γιατί διαφορετικά η πολιτική σας καριέρα θα τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.

- Χθες δεν ήταν και τόσο καλή η μέρα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ έχασε στην Ελευσίνα με 5-1, η Μικτή Κ14 έχασε με 1-0 από την αντίστοιχη της Φθιώτιδας και η Κ16 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Φθιώτιδας.