Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

...... σφηνάκια

 - Μιχάλη να προσέχεις τι λες και πως το λες γιατί όταν δεν θα προσέχεις, θα γυρίζουν όλα εναντίον σου. Είπες ή μάλλον έγραψες:
"Δυστυχως καποιοι με δημοσιο λογο κατα τα αλλα απλοι πολιτες,ανθρωποι με σχετικα χαμηλο βιοτικο επιπεδο σαν και εμας ασχολουνται απο το πρωι ως το βραδυ με το να λιβανιζουν την καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων κατ αυτους και.... κατηγορουν την αξιωματικη αντιπολιτευση για ολα τα λαθη που εκανε και αλλα τοσα που ΘΑ εκανε. Ενταξει ρε παιδια σαλιο ειναι τελειωνει καμμια φορα. Καντε οικονομια δεν ακουτε τον πρωθυπουργο; Ερχονται δυσκολες μερες. Γλυψτε με μετρο. Υπομονη μεχρι τις εκλογες. Με δεκα μοναδες μπροστα που ειστε τι ελπιδες εχουν τα αλλα κομματα. Χαλαρωστε λιγο".

- Αγαπητέ Μιχάλη λέγε ότι θες λέγε, αλλά πάρε και μια απάντηση. Δεν ονομάζεις, αλλά μιλάς γενικά και αόριστα. Εγώ στηρίζω ΝΔ μια ζωή, αλλά δεν γλείφω κανέναν. Έχω την ιδεολογία μου και δεν την αλλάζω. Δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ για να γίνω ΣΎΡΙΖΑ όπως έγιναν πολλά συντρόφια. Ξέρεις εσύ.

- Όποιος ξέρει από εκλογές θα ξέρει πως την μάχη την δίνουμε μέχρι να παει στην κάλπη και ο τελευταίος ψηφοφόρος. Όσο για τις 10 μονάδες διαφορά που έχει η ΝΔ από τον ΣΎΡΙΖΑ, γιατί να μην αγωνιστούμε να τις κάνουμε 12;;;;;;;;

- Μιχάλη δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά εμείς δεν χαλαρώνουμε. Αυτά τα κάνουν μόνο οι Παναθηναϊκοί που είχαν 10 βαθμούς διαφορά κι αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ, θα είχανε κηδείες. Εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν χαλαρώνουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.