Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είστε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, αφού σήμερα είναι Κυριακή του Θωμά, αλλά και του Αγίου Γεωργίου. Ξεκινώντας την μέρα μας να αναφερθούμε στις φήμες που κυκλοφορούν για τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων, ο οποίος λένε πως "ξέμεινε" από χρήματα και όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει ώστε την επόμενη αγωνιστική να ταξιδέψει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Ζάκυνθο για την τελευταία αγωνιστική.....και να μην γίνουμε και πάλι σούσουρο στο Πανελλήνιο είπε πως δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο.

- Κύριε υποψήφιε, ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου και χωρίς χρήμα στο ταμείο δεν πας πουθενά. Φρόντισε ώστε να πάνε καλά οι δουλειές, γιατί αν περιμένεις "να τσοντάρουν" άλλοι, ξέχασέ το. Οι άλλοι ήξεραν πως εσύ πληρώνεις για να έρθουν μαζί σου και όχι πως πρέπει να βάλουν και το χέρι στην τσέπη.

- Δύσκολα τα πράγματα για τον γιατρό υποψήφιο περιφερειάρχη. Τρώει πόρτα όπου πάει για να βρει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιό του και του λένε κατάμουτρα, πως δεν μπορούν να τον στηρίξουν, επειδή μιλάει άσχημα για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

- Κάτι πάει να μαζέψει ο υποψήφιος, αλλά είναι αργά. Οι Νεοδημοκράτες στους οποίους είχε στηρίξει πολλές ελπίδες, του γύρισαν την πλάτη και έτσι είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει με την πρακτική του φίλου του ραδιοφωνατζή, ο οποίος έχει μίσος εναντίον του Φάνη Σπανού και οδηγεί τον υποψήφιο σε ύβρεις και υπονοούμενα.

- Άκουσα να λένε πως ο προπονητής της Ερέτριας κύριος Δημήτρης Ακριτίδης, πανηγύρισε σα μικρό παιδί την νίκη της ομάδας του επί του Αυλωναρίου. Συγνώμη, αλλά "το σαν" τι το θέλατε; Ο Ακριτίδης είναι μικρό παιδί κι αν θέλετε απόδειξη, σας γράφουμε πως πάει νωρίς για ύπνο και δεν ξενυχτάει στα ρεμπετάδικα, όπως κάποιοι άλλοι προπονητές.

- Δημήτρη συγχαρητήρια για την μεγάλης βαθμολογικής αξίας νίκη και σε τιμά το ότι έδωσες "δυνατά" τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πει "δάσκαλος" και όχι κάτι άλλο.