Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

..... σουτάκια

 - Τελικά τα Νέα Στύρα ανεβαίνουν κατηγορία και ο προπονητής τους κύριος Μίλτος Καρατζάς για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά ανεβάζει ομάδα σε κατηγορία. Είχε ανεβάσει τον Νηλέα Νεοχωρίου από την Β' στην Α'  κατηγορία και τώρα ανεβάζει τα Νέα Στύρα από την Γ' στην Β' κατηγορία. Χθες κέρδισαν μέσα στα Κριεζά και συγκέντρωσαν 9 βαθμούς, αφού....έχουν 3 νίκες σε 3 αγώνες. Συγχαρητήρια στην ομάδα και προσωπικά στον προπονητή κύριο Μίλτο Καρατζά. 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε από τον Πανελευσινιακό και αυτό ήταν αναμενόμενο. Αυτό που έχει σημασία είναι το ότι η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο και δεν διασύρθηκε πανελλαδικά με μία αποχώρηση. Τώρα την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει στην Ζάκυνθο και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι προτείνουν να μην πάει η ομάδα, για να γλυτώσει και τα έξοδα!!!!!!!

- Εμείς έχουμε άλλη άποψη. Η ομάδα πρέπει να πάει Ζάκυνθο. Η ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Η πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη πιστεύουμε πως δεν θα θελήσει να γράψει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μία ακόμη μαύρη σελίδα και αυτή να έχει την υπογραφή της. Περιμένουμε.