Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό 3ήμερο με υγεία. Δύο μέρες έμειναν και φεύγει και ο Μάιος. Εκτός από κάποιους Νεοδημοκράτες ποιος άλλος πίστευε το καλοκαίρι του 2019, πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα πήγαινε σύντομα σε εκλογές; Ο ΣΎΡΙΖΑ και τα παπαγαλάκια του, από το Φθινόπωρο του 2019 προέβλεπαν πως θα πηγαίναμε σε εκλογές.... και εξαντλήθηκαν κυριολεκτικά στην προετοιμασία!!!!!

- Γάτα ο Μητσοτάκης. Κούρασε τον Αλέξη και τους μπαχαλάκηδες, αφού 4 χρόνια τους είχε στο ζέσταμα και όπως λένε οι του ποδοσφαίρου "τους έκαψε". Δεν είναι τυχαίο το ότι η διαφορά μεγαλώνει συνεχώς και έχει ξεπεράσει τις 6 μονάδες.

- Αυτό που είναι τρελό και κουφό, είναι το ότι με το εκλογικό σύστημα που ψήφισε ο Αλέξης, σήκωσαν κεφάλι κάποιοι απίστευτοι τύποι και έχουν το θράσος να θέλουν να κυβερνήσουν τον τόπο με το δικό τους πρόγραμμα, το οποίο όμως ο λαός δεν θα το έχει ψηφίσει!!!!!

- Η ευθύνη του κάθε πολίτη είναι τεράστια. Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στους τσαρλατάνους και αυτούς οι οποίοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Οι πολιτικές είναι δύο. Μια αυτή της ΝΔ και μια αυτή του ΚΚΕ. Ας επιλέξει λοιπόν ο λαός, αν θέλει στην Βουλή, τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι έχουν εκατομμύρια στις τσέπες, αλλά δηλώνουν πως στηρίζουν τους εργαζόμενους και γενικότερα τους φτωχούς.

- Προσπαθούν οι περισσότεροι να εξαπατήσουν την νεολαία, υποσχόμενοι τα πάντα, αλλά είναι αυτοί οι οποίοι διαλύουν τα πανεπιστήμια, αυτοί οι οποίοι βιοπραγούν προς τους πρυτάνεις και τους καθηγητές, αυτοί οι οποίοι θέλουν το πανεπιστήμιο ως εμπορικό κέντρο λαθρομεταναστών, ως κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και φροντίζουν να καταστρέφουν και τα κτίρια.

- Ο κάθε γονιός πρέπει να σκεφτεί καλά, πριν πάει στην κάλπη και να μην επιτρέψει σε κανέναν τσαρλατάνο, να μπει στην Βουλή.