Σάββατο 29 Απριλίου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Δεν θα πάει λέει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για τον αγώνα στην Ζάκυνθο. Η διοίκηση έχει στείλει επιστολή στην ΕΠΟ και λέει διάφορα, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Η διοίκηση δεν λέει την αλήθεια. Για να φτάσει η ομάδα να μην έχει ποδοσφαιριστές κάτι συνέβη και κάποιος φταίει. Γιατί λοιπόν τέτοια ανευθυνότητα.  Μπορεί να κάνουμε όλοι τις μωρές παρθένες, αλλά ο.οι ξέραμε πως υπήρχαν παρεμβάσεις, από την μία να πάνε και αν χρειασθεί να δεχθούνε πολλά γκολ και από την άλλη να μην πάνε και η ΖΆΚΥΝΘΟΣ να πάρει στα ....χαρτιά τον αγώνα με 3-0.

- Το θέμα έκλεισε κι αν οι διοικούντες έχουν φιλότιμο, ας παραιτηθούν τώρα κι ας μην ξανασχοληθούν με την ομάδα, αν δεν βγούνε δημόσια να πούνε ΟΛΗ την αλήθεια για τα όσα συνεβησαν  από το Καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Αν δεν το κάνουν, τότε να φύγουν και να μην κοιτάξουν καν πίσω.

- Από το Καλοκαίρι μέχρι σήμερα τα έχουμε ακούσει όλα, από πρώην και νυν διοικούντες. Δεν τα είπε κάποιος τρίτος. Μόνοι τους τα είπανε και αυτά δεν τα ξεχνάει κανείς. Η πρόεδρος κυρία Φρατζεσκάκη μας είχε πει πως η ομάδα θα κατέβει σε όλους τους αγώνες. Αυτό δεν συνέβη. Αν φταίνε οι ποδοσφαιριστές να τιμωρηθούν γιατί με την στάση τους αμαύρωσαν την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.