Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και πάνω απ' όλα με υγεία. Πάμε σιγά σιγά να πούμε γειά στον Απρίλιο και να μπούμε στο μήνα των Εθνικών Εκλογών. Θα πιάσει άραγε το μαγιοξυλο ο Αλέξης Τσίπρας η τελικά θα το πιάσει μια και καλή στις 21 Μαΐου;;;;;; Αλέξη τώρα πιάσε το λάβαρο του επαναστάτη και βουρ την πρωτομαγιά σε καμία συγκέντρωση να δηλώσεις την αλληλεγγύη σου στους....ανέργους και στους εργαζόμενους.

- Πρόσεχε όμως Αλέξη. Μην μπερδέψεις τις συγκεντρώσεις και πας εκεί που είναι οι κουμουνιστές, γιατί αυτοί έχουν θυμώσει, γιατί ρεζιλεψες την αριστερά.... Για να μην έχουμε λοιπόν δυσάρεστα πάνε κάπου που θα είναι ήρεμα. Αν δεν ξέρεις ρώτα τον βουλευτή σου ο οποίος έχει στο γραφείο του τον πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας κ. Μπασινά Στέφανο. Αυτός θα ξέρει.

- Αλήθεια αυτοί οι οποίοι προωθούν την μαύρη εργασία στο φουλ, αυτοί οι οποίοι κλέβουν ένσημα των εργαζομένων και άλλα πολλά, αυτοί παριστάνουν τους φίλους των εργαζομένων; Ουστ παλιοζαγαρια.

- Χαράς Ευαγγέλια για τον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη, επειδή ένα θέμα δεν πέρασε για μια ψήφο και βγήκαν να πανηγυρίσουν. Τους κάνει πλακιτσα η δήμαρχος και τρέχουν να παίξουν με τα κουβαδάκια τους. Για πλάκα σας έχει κύριοι και είναι πλέον φανερό.

- Αν ήθελε κύριοι οι Βάκα θα σας έσερνε από την μύτη και το ξέρετε. Μαζί της θα ήσασταν αλλά δεν σας έδωσε θεσούλα. Καλά σας έκανε και τωρα ψάχνετε ψηφοδέλτιο για να τρυπώσετε.