Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Οι νέες και οι νέοι να προσέχετε περισσότερο, αφού ο Τσίπρας σας καλεί να πάτε μαζικά στις κάλπες, λες κι αν πάτε, θα τον ψηφίσετε!!!!!! Ο Αλέξης αφού δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τους μιας κάποιας ηλικίας ψηφοφόρους, πιστεύει πως θα.....ξεγελάσει τους νεότερους.

- Σχολίασε ένας αναγνώστης και έγραψε πως ο Μητσοτάκης φοβάται να πάει σε τηλεμαχία με τον Αλέξη. Από που προκύπτει αυτό. Ο Αλέξης έλεγε πως αν γίνει τηλεμαχία μόνο με τους αρχηγούς των δύο κομμάτων αυτό θα είναι αντιδημοκρατικό και κατά της ποιότητας της δημοκρατίας και άλλα τέτοια τρελά. Τι άλλαξε τώρα; Αλέξη τον κώλο σου κάτω να χτυπάς, κανείς δεν ξεχνά αυτά που έλεγες.

- Αγαπητέ αναγνώστη πρώτα να ακούσεις τι έλεγε ο Τσίπρας και μετά να σχολιάζεις. Ο Τσίπρας θέλει δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο και δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού είναι χαμένος από χέρι. Μιλάει ακόμη για συνεργασίες, ενώ τον έχει απορρίψει το ΠΑΣΟΚ, τον έχει απορρίψει το ΚΚΕ, αλλά ακόμη και ο Βαρουφάκης.

- Λοιπόν εμείς το γράφουμε. Ας τελειώνουμε με τον Αλέξη σε αυτές τις εκλογές. Δυστυχώς ο Ανδρουλάκης κάνει παιδικά λάθη και δεν μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μια πορεία ανοδική. 

- Μπορεί να μην συμφωνούν πολλοί, αλλά τελικά τα πολιτικά κόμματα είναι πολλά, αλλά οι πολιτικές δύο και τις εκπροσωπούν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και το ΚΚΕ. Όλα τα άλλα κόμματα είναι "δήθεν" αριστερά ή δεξιά. Προσωπικά μαγαζιά κάποιων πονηρών είναι.