Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Στις βραβεύσεις διακριθέντων μαθητριών και μαθητών της Μαθηματικής Εταιρείας Εύβοιας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

 
Στην εκδήλωση βράβευσης μαθητριών και μαθητών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς, που διοργάνωσε χθες, Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, το Παράρτημα Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία βράβευσε τους μαθητές Θοδωρή Καπετάνιο και Αθανασία Πύθουλα για τη διάκρισή τους στον Διαγωνισμό «Θαλής» 2021-2022.
Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Ρίζος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμο Χαλκιδέων για την..... παραχώρηση χώρου στο κτίριο ΚΕΓΕ στη Νέα Αρτάκη, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία της εταιρείας, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα 40 ετών και άνω. 
Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και στην Μαθηματική Εταιρεία, για το έργο της και τόνισε ότι, 

«Ήταν καθήκον μας να σας εξασφαλίσουμε στέγη, γιατί επενδύουμε στα παιδιά του Δήμου μας. Το να επενδύεις στο μυαλό και στην εξέλιξη των δημοτών σου, είναι μια επιταγή που στο μέλλον θα εξαργυρωθεί. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε στην περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου.»