Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τσιμέντο να γίνει που λέει και ο λαός και διαπιστώνουμε πως υποψήφιος δήμαρχος, βρήκε θέμα για να λύσει και αυτό είναι το τσιμεντάδικο της Χαλκίδας!!!! Καλέ μας άνθρωπε εμείς έχουμε πρόταση και θα συμφωνήσεις μαζί μας. Να προχωρήσει ο δήμος σε απολλοτρίωση των εγκαταστάσεων και του οικοπέδου και να δημιουργήσει εκεί.... ένα "πολιτιστικό κέντρο" τύπου Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Τον ξεχάσατε τον μακαρίτη;

- Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος αποκαλούσε τα σκυλάδικα πολιτιστικά κέντρα και την βίλα που είχε αγοράσει ο Ανδρέας με την Δήμητρα κωλόσπιτο. Λοιπόν να τα προσθέσουμε αυτά και να κάνουμε το τσιμεντάδικο ένα πολιτιστικό κέντρο, σημείο αναφοράς για την Χαλκίδα.  Μήπως αυτό δεν έγινε και στην παλιά γέφυρα.

- Τελικά ο υποψήφιος έχει και γούστο και σχέδιο, αφού έχει κάνει και συμφωνία με τον ραδιοφωνατζή, για να παίζει εκεί μουσική και γιατί όχι να στήσει εκεί και ραδιοφωνικό σταθμό. Πάμε λοιπόν για να κάνουμε την Χαλκίδα ένα τεράστιο πολιτιστικό κέντρο τύπου Γιαννόπουλου κι αν βρεθεί χρόνος, θα δούμε τι θα κάνουμε με την καθαριότητα.

- Φάνη τι έγινε και άρχισαν τα κλάματα; Γιατί ο αντίδικός σου έχει βάλει άλλους για να σε πείσουν ώστε να έχουμε νέα αναβολή; Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά όποιος φοβάται, ψάχνει για αναβολή.

- Το Σάββατο έχουμε στο Σχηματάρι αγώνες στίβου για την κατηγορία Κ18 και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και σε προσωπικό επίπεδο για τους αθλητές και τις αθλήτριες και για τα σωματεία. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, να έχουμε καλές επιδόσεις και να μην έχουμε τραυματισμούς.