Τρίτη 25 Απριλίου 2023

.... σφηνάκια

 - Για να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας θα το γράψουμε καθαρά. Όποιος νομίζει πως μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δαχτυλό του και να επιβάλλει τις θέσεις του και τις επιθυμίες του σε πρόεδρο ομάδας και να παριστάνει πως δεν το κάνει αυτός, τότε θα μας επιτρέψετε να γράψουμε πως απλά είναι αρχιμαλάκας. Συμβουλή. Κοίτα την δουλίτσα σου, και να προσέχεις γιατί μπορεί να σε δώσουν......στεγνά, αυτοί που νυχτοπερπατουν μαζί σου. 

-Παντως η πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η κυρία Φρατζεσκάκη αυτές τις μέρες πρέπει να μαζέψει τα ασυμάζευτα, αφού δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να πάνε μέχρι την Ζάκυνθο και άλλοι οι οποίοι για κάποιους λόγους θέλουν να πάνε έστω και με τα πόδια!!!!!!! 

- Κυρία Φρατζεσκάκη είναι κρίμα και άδικο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ότι κι αν γίνει. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες και γι' αυτό σας καλούμε να προστατέψετε την ιστορία της ομάδας. Σίγουρα έχετε πληροφόρηση.

- Εμείς το γράφουμε καθαρά. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέχουν μέχρι σήμερα από τις προπονήσεις και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα έχουν συμμετοχή κλπ. να έχουν την χειρότερη αντιμετώπιση και να ακουσθεί δημόσια το τι έκαναν.