Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Κάντε λιγάκι υπομονή και από Δευτέρα μπαίνουμε στον Μάιο, ο οποίος μας φέρνει και Εθνικές Εκλογές. Ο Μητσοτάκης κράτησε τον λόγο του και όπως είχε δηλώσει από την αρχή, οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας. Στις 21 Μαΐου λοιπόν μας περιμένουν οι κάλπες και θα πάμε....να ψηφίσουμε.

- Ρωτάει ο Αλέξης γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έκανε στα 4 χρόνια, αυτά που λέει πως θα κάνει στην επόμενη τετραετία. Αλέξη η απάντηση είναι πολύ απλή. Έκανε όλα όσα είχε υποσχεθεί να κάνει σε αυτή την τετραετία. Καλό θα ήταν πάντως να μας πεις γιατί εσύ δεν έκανες τίποτα από όσα είχες υποσχεθεί πως θα έκανες όταν έγινες κυβέρνηση.

- Λες πως δεν μπορούσες να τα κάνεις γιατί υπήρχαν τα μνημόνια!!!!! Αλέξη ξεχνάς πως η πρώτη σου δέσμευση ήταν το να καταργήσεις τα μνημόνια με έναν νόμο και ενα άρθρο; Δεν τρώτε κουτόχορτο οι πολίτες Αλέξη και αυτό θα το καταλάβεις το βράδυ των εκλογών.

- Ποιος υποψήφιος δήμαρχος της Εύβοιας στηρίζει φανατικά υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ; Το περιβάλλον του βουλευτή λέει πως θα τον στηρίξει και ο βουλευτής στις δημοτικές εκλογές. Ναι έχει αξία να γράψουμε πως ο υποψήφιος δήμαρχος δεν ήταν ποτέ στην ΝΔ, αλλά οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους.

- Οι καιροί είναι δύσκολοι και χωρίς χορηγούς δύσκολα οι υποψήφιοι βουλευτές θα κατάφερναν να ενισχύουν οικονομικά συλλόγους, σωματεία και παπαγαλάκια.Καποιοι είναι αλήθεια πως έβαλαν και το χέρι στην δική τους τσέπη και αυτό θα πονέσει περισσότερο αν δεν εκλεγούν.

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κύριο Σάκη Νικολάου για το ενδιαφέρον του και επειδή προσφέρθηκε να μας φέρει σε επαφή με κάποιους υποψηφίους βουλευτές. Σάκη ξέρεις την θέση μας ξέρεις τι στηρίζουμε και τι ψηφίζουμε, όπως το ξέρουν και όλοι οι αναγνώστες μας. Πάντως ειλικρινά σε ευχαριστούμε.