Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Το στοίχημα είναι στοίχημα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει κάποιος να το χάσει. Γιατί λοιπόν να το χάσουμε εμείς; Ένας κύριος μας ζήτησε να βάλουμε στοίχημα, για το ποιοί υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Εύβοια, θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις και του απαντήσαμε. Το βάζετε στοίχημα αυτό, είπε ο κύριος; Φυσικά και το βάζουμε είπαμε εμείς και.... δώσαμε τα χέρια.

- Είναι αναμενόμενο λοιπόν ο κύριος να δώσει την δική του μάχη, ώστε να πάει καλά ο υποψήφιος που στηρίζει κι εμείς να δώσουμε την δική μας μάχη, για δύο υποψήφιους και στο τέλος θα κριθούμε.

- Κάτι που ίσως δεν κατάλαβε ο κύριος, είναι το ότι η ΝΔ στην Εύβοια, θα πάρει καλύτερα ποσοστά στις εκλογές του Ιουλίου σε σχέση με αυτά του Μαΐου. Οι βουλευτές που θα εκλεγούν τον Μάιο, δεν θα είναι ουσιαστικά βουλευτές, αφού δεν θα σχηματισθεί κυβέρνηση και θα πάμε πάλι σε εκλογές, στις οποίες θα ισχύει η λίστα για τους βουλευτές και όχι ο σταυρός προτίμησης. Στην λίστα θα τοποθετηθούν οι υποψήφιοι ανάλογα με την σειρά που θα έχουν από τις εκλογές του Μαΐου.

- Αν λοιπόν κάποιος είναι στην 3η - 4η θέση δεν έχει και πολλές ελπίδες εκλογής. Το καταλάβατε κύριε ή όχι;