Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα, πάντα με υγεία. Πάμε λοιπόν για την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, αφού την επόμενη Δευτέρα μπαίνουμε στον Μάϊο, ο οποίος είναι και μήνας Εθνικών Εκλογών. Για να δούμε λοιπόν τι μαγιοξυλο θα πιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ο άλλος ο Αλέξης ο Γεωργούλης το έχει ήδη πιάσει. Πάντως κυκλοφορούν διάφορες φήμες, οι οποίες λένε πως "έρχεται" κι άλλη σφαλιάρα για τον Σύριζα και η οποία θα.... αυξήσει την διαφορά στα ποσοστά, γιατί την ήττα του Αλέξη την γνωρίζουν και την προβλέπουν όλοι.

- Η Πόπη πάντως επιμένει να λέει πως ο ΣΎΡΙΖΑ είναι με τα θύματα της βίας, αλλά δεν την είδαμε να πηγαίνει η ίδια και ο Αλέξης να συναντήσουν το θύμα του Γεωργούλη, όπως κάνουν σε άλλες περιπτώσεις. Κυρία Πόπη μας, δεν τα λέτε καλά και πραγματικά ξεχάσατε εύκολα πως υπήρξατε δημοσιογράφος πριν έρθει το βόλεμά σας, από τον Αλέξη και η θεσούλα στην Βουλή.

- Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Γιώργος Σπύρου είχε χθες την ονομαστική του γιορτή και αφού του ευχηθούμε χρόνια πολλά, να του πούμε πως κάθε υποψήφιος θα πρέπει να απαντά σε ερωτήματα και όχι απλά να γράφει εκθέσεις για διάφορα θέματα.

- Ξαναρωτάμε λοιπόν. Η παράταξή του ποια θέση έχει για το θέμα της μελέτης οριοθέτησης του ποταμού Λήλα; Τι θα κάνει με αυτούς που ψήφισαν την μελέτη και είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο Σπύρου; Για παράδειγμα ένας ήταν ο Θεοφάνης Σπανός, ο οποίος έγραψε στα παλιά του παπούτσια την θέση του κυρίου Σπύρου. Έχει αυτός θέση στο ψηφοδέλτιο;

- Γιατρέ μην θυμώνεις. Έχεις μίσος εναντίον του Φάνη και εναντίον του κάθε Νεοδημοκράτη και γι' αυτό επιχειρείς να κάνεις ζημιά. Είσαι αχάριστος γιατί η Νέα Δημοκρατία σε ανέδειξε και είναι αχαριστία.