Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 23

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- ΟΠΑΣΤΕ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων και τον σύλλογο δρομέων Ευβοίας, συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν νυκτερινούς αγώνες δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 23.....
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, με ώρα έναρξης 20:30, με σημείο εκκίνησης την οδό Τζιαρντίνι, μπροστά από το Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας και θα περιλαμβάνει τα κάτωθι αγωνίσματα:
1. Αγώνας Δρόμου και δυναμικού βαδίσματος Υγείας ς 5,5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών
2. Αγώνας 10,5χλμ Ανδρών – Γυναικών [quartermarathon [10,5 χλμ]. Γύρος Χαλκίδας]
3. Αγώνας 1 χλμ Γυμνασίων
4. Παιδικός αγώνας 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και ΑΜΕΑ
Ο αγώνας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν αναλογικά με τις
συμμετοχές έκαστου αθλητικού συλλόγου με καταστατική έδρα στον Δήμο Χαλκιδέων , για την προμήθεια αθλητικού ή άλλου υλικού.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες
Για πληροφορίες για τον αγώνα , την εγγραφή σας στα αγωνίσματα, για να γίνετε 
εθελοντής αλλά και για κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για το ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 23», για την πόλη, για τα αξιοθέατα, τη διαμονή σας κλπ, όλες οι ανωτέρω πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα που δημιούργησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, www.evriposnightrun.gr. Για πληροφορίες ή επικοινωνία: 
E-mail: info@evriposnightrun.gr
Tel: 2221355165, 164