Σάββατο 13 Μαΐου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως δεν κάνω καμιά προσωπική επίθεση σε κανέναν παράγοντα και σε κανέναν προπονητή και φυσικά σε κανέναν αθλητή.
Όποιος μεταφέρει κάτι τέτοιο, δεν κάνει λάθος, αλλά προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια.
Εγώ έγραψα την αλήθεια και όχι την άποψή μου.
Όταν γνωρίζουμε πως κάποιος είναι στον χώρο του αθλητισμού και κάνει χρήση ουσιών για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι δυνατόν να σιωπούμε, για να μην τσαλακώσουμε την όποια...... εικόνα.
Ποιός είναι αντίθετος σε αυτό;
Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μητέρα αθλήτριας και η οποία ρώτησε για το παιδί της, γιατί ανησύχησε. Της είπανε λέει πως αυτά που γράφουμε είναι μπούρδες και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!!!
Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω και φυσικά αισθάνθηκα άσχημα που κάποιοι από τους κυρίους που έχουν ευθύνες, προσπαθούν να με βγάλουν και τρελό.
Ντρέπομαι γιατί είναι και γονείς και θα έπρεπε να καταλάβουν πως υπάρχουν και οι γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους όταν πηγαίνουν στους αθλητικούς χώρους για προπονήσεις ή για αγώνες.
Προσοχή κυρίες και κύριοι, αλλά οι ευθύνες σας είναι τεράστιες.
Ειδικά όταν μιλάμε για ανήλικα παιδιά, θα πρέπει να ξέρετε πως ο νόμος δεν επιτρέπει την αδιαφορία και ακόμη χειρότερα την σιωπή και την ανευθυνότητα.
Εγώ δεν είμαι χθεσινός στην πιάτσα και ξέρω καλά το δρομολόγιο που θα ακολουθήσω για να ξεμπλέξουν κάποια παιδιά ή έστω να μην μπλέξουν και άλλα.